Vienkārša ideja ātrām ģimenes vakariņām.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gspageti makaroni200 gsvaigi vai saldēti spināti1 gab.Knorr FIX spageti Bolognese400 gkonservēti tomāti100 mlsaldais krējums100 mlūdens1 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Sīpolus un ķiplokus sagriez mazos kubiciņos. Nomazgā un nosusini svaigos spinātus. Ja spināti ir saldēti, ļauj tiem atlaisties un nolej izveidojušos ūdeni. Izvāri makaronus.

2

Apcep sīpolus un ķiplokus un pievieno sakapātus konservētos tomātus un to sulu.

3

Sajauc Knorr Fix ar saldo krējumu un ūdeni un ielej maisījumu pannā. Cep 5 minūtes.

4

Pievieno spinātus un cep vēl 2 minūtes.

5

Kad norādītais laiks ir pagājis, pievieno makaronus, vāri vēl brītiņu. Samaisi un pasniedz nekavējoties.

Ieteikums: Pirms pasniegšanas pārkaisi ar mocarellas sieru.

Ar Fix Spaghetti Bolognese Jūs pagatavosiet izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai tika izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!