Fiksām vakariņām vai pusdienām!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.Knorr FIX spageti Bolognese1 gab.burkāns1 gab.selerijas kāts1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas500 gmaltā gaļa (cūkgaļas un liellopu gaļa maisījums)150 mlsarkanvīns80 mlolīveļļa

Sagatavošana

1

Ķiplokus un sīpolu sakapā, selerijas sagriez kubiciņos un sarīvē burkānu. Gaļu vienu stundu pirms cepšanas izņem no ledusskapja un ļauj sasilt līdz istabas temperatūrai.

2

Lielā katlā eļļā apcep dārzeņus. Brīdi vēlāk pievieno gaļu. Cep uz lēnas uguns un regulāri apmaisi, lai maltā gaļa izceptos vienmērīgā masā, nevis gabalos.

3

Kad gaļa ir gatava, pielej vīnu un vāri, līdz puse vīna iztvaiko.

4

Knorr FIX samaisi ar 500 ml ūdens un pievieno gaļai. Vāri uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes, līdz mērce sabiezē. Pasniedz ar spageti.

Padoms: Vārot makaronus, jāseko ražotāja norādījumiem. Ēdiens būs garšīgāks, ja makaronus pagatavosi „al dente” (līdz tie ir gandrīz gatavi).

Ar Fix Spaghetti Bolognese tu pagatavosi izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!