Knorr Fix receptes: Spageti 'bolognesse' ar dārzeņiem
Foto: Knorr Fix

Ķiplokus un sīpolu sakapā, selerijas sagriez kubiciņos un sarīvē burkānu. Gaļu vienu stundu pirms cepšanas izņem no ledusskapja un ļauj sasilt līdz istabas temperatūrai.

Lielā katlā eļļā apcep dārzeņus. Brīdi vēlāk pievieno gaļu. Cep uz lēnas uguns un regulāri apmaisi, lai maltā gaļa izceptos vienmērīgā masā, nevis gabalos.

Kad gaļa ir gatava, pielej vīnu un vāri, līdz puse vīna iztvaiko.

Knorr FIX samaisi ar 500 ml ūdens un pievieno gaļai. Vāri uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes, līdz mērce sabiezē. Pasniedz ar spageti.

Padoms: Vārot makaronus, jāseko ražotāja norādījumiem. Ēdiens būs garšīgāks, ja makaronus pagatavosi „al dente” (līdz tie ir gandrīz gatavi).

Ar Fix Spaghetti Bolognese tu pagatavosi izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form