30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gkokosriekstu skaidiņas100 gstēvija3 gab.olu baltumi1 TKpsiliums1 ĒKcitronu sula
Sagatavošana
1
Olu baltumu saputo stingrās putās.
2
Turpinot putot vidējā ātrumā, lēnām pievieno stēviju.
3
Pievieno psiliumu un citrona sulu.
4
Kad masa saputota, ar karoti iecilā tajā kokosriekstu skaidiņas.
5
Cep 160 grādos 20 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī ar ventilatoru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit