Foto: Privātais arhīvs
Ja vēlies veselīgāku našķi, pagatavo šos cepumus bez miltiem un pievienota cukura. Tiem ir izteikta kokosriekstu garša, savukārt saldenums tiek iegūts no stēvijas. Cepumi ir maigi un gaisīgi, nerada smaguma sajūtu. Receptē izmantots psiliums – tas ir pulveris, ko izvēlas cilvēki, kuri nelieto ogļhidrātus un miltus. Recepti iesaka keto dzīvesveida piekritēja, gardēde Elīna Pentjuša.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

150 gkokosriekstu skaidiņas100 gstēvija3 gab.olu baltumi1 TKpsiliums1 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Olu baltumu saputo stingrās putās.

2

Turpinot putot vidējā ātrumā, lēnām pievieno stēviju.

3

Pievieno psiliumu un citrona sulu.

4

Kad masa saputota, ar karoti iecilā tajā kokosriekstu skaidiņas.

5

Cep 160 grādos 20 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī ar ventilatoru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!