Foto: Shutterstock
Kokosriekstu skaidiņu un iebiezinātā piena cepumi pagatavojami bez miltiem.
35Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.bundžina kondensētā piena ar cukuru200 gkokosriekstu skaidiņas

Sagatavošana

1

Kokosriekstu skaidiņas sajauc ar iebiezināto pienu.

2

Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru.

3

No mīklas veido bumbiņas un liek uz cepamās plāts.

4

Cep ~ 20 minūtes iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī, bet viss atkarīgs no krāsns, bumbiņu lieluma utt.

Iesūtīja: Kazlēns

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!