Foto: Shutterstock
Kokosriekstu cepumi ar ievārījuma actiņām - bērni nevar vien sagaidīt, kad padzisīs un būs baudāmi.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

320 gmilti90 gkokosriekstu skaidiņas1 paciņa cepamā pulvera220 gcukurs200 gkausēts sviests2 ĒKpiens80 mlzemeņu ievārījums vai želeja

Sagatavošana

1

Bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri, cukuru un kokosriekstu, iejauc sviestu un pienu.

2

Maisījuma gabaliņus ēdamkarotes lielumā saveļ bumbiņās, liek uz plāts ~ 8 cm attālumā.

3

Ar roku iespiež katrā bumbiņā 1 cm dziļu un 1,5 cm platu, katrā bedrītē liek 1/4 TK želejas (domāju, ka var citu arī, ne zemeņu), vidējā karstumā cep ~ 15 minūtes. Liek katrā bedrītē papildu 1/4 TK zaptes.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!