50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gmilti100 gcukurs200 gkokosriekstu skaidiņas2 olas1 TKcepamais pulveris
Sagatavošana
1
Bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri un kokosriekstu skaidiņas.
2
Olas sakuļ ar cukuru, pēc tam tajās iecilā kokosriekstu - miltu maisījumu. Ieliek mīklu ledusskapī uz pusstundu. Tikmēr sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
3
Kad pusstunda pagājusi, saslapina rokas ar ūdeni un, kniebjot ar tējkaroti mīklu, saveļ cepumu bumbiņas. Tās kārto uz sagatavotās plāts. Cepumus cep apmēram 15 minūtes, līdz tie paliek zeltaini. Pasniedz atdzesētus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit