Foto: Shutterstock
Garšīgi kokosriekstu skaidiņu cepumi, kuri, turklāt, ir ļoti viegli un ātri pagatavojami. Visvairāk laika paies, kamēr mīkla pusstundu ledusskapī atpūtīsies.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gmilti100 gcukurs200 gkokosriekstu skaidiņas2 olas1 TKcepamais pulveris

Sagatavošana

1

Bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri un kokosriekstu skaidiņas.

2

Olas sakuļ ar cukuru, pēc tam tajās iecilā kokosriekstu - miltu maisījumu. Ieliek mīklu ledusskapī uz pusstundu. Tikmēr sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.

3

Kad pusstunda pagājusi, saslapina rokas ar ūdeni un, kniebjot ar tējkaroti mīklu, saveļ cepumu bumbiņas. Tās kārto uz sagatavotās plāts. Cepumus cep apmēram 15 minūtes, līdz tie paliek zeltaini. Pasniedz atdzesētus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!