Kokosriekstu kūka
Foto: Shutterstock
3.3333 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 tase
0,5 tase
2 gab.
1 tase
naža gals

Kokosriekstu kūka - prasās pēc otra gabaliņa.

No irdenās mīklas izveido kūkas pamatni un liek cepešpannā uz 5-7 minūtēm (krāsns temperatūra 180 *C).

Pēc tam uzlej kūkas idejisko daļu (maisījumu sāk gatavot no sviesta un cukura), noklāj (pēc gaumes), piemēram, ar krusteniskām mīklas strēmelēm un cep vēl 30-40 minūtes, līdz kūkas virspuse ir zeltaini brūna.

Pasniedz karstu vai nedaudz atdzisušu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form