Kokosriekstu krēms ar mango
Foto: Shutterstock
2.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
200 ml saldais krējums 35%
saldais krējums 35%
200 ml
200 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
1 TK
1 TK želatīns
želatīns
0.5 gab.
0.5 gab. laima sula un rīvēta miziņa dekorēšanai
laima sula un rīvēta miziņa dekorēšanai
1 gab.
1 gab. mango
mango
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Superīgākais kokosriekstu piena un laima krēms, kas izcili garšo, pasniegts ar mango šķēlītēm un rīvētu laima miziņu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā sajauc saldo krējumu, kokosriekstu pienu un cukuru. Karsē uz ļoti mazas uguns 5 minūtes, līdz cukurs ir izkusis.

    Želatīnu aplej ar laima sulu un uzbriedina. Pēc tam to izkausē uz ļoti mazas uguns vai ūdens peldē. Želatīnu nedrīkst uzvārīt!

    Izkausēto želatīnu iejauc vēl siltā kokosriekstu pienā un salej porciju trauciņos (aptuveni 100 ml katrs). Liek ledusskapī un atdzesē 3-5 stundas.

    Iesūtīja: Santa Maria

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form