Kokosriekstu krēms ar mango
Foto: Shutterstock
2.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Superīgākais kokosriekstu piena un laima krēms, kas izcili garšo, pasniegts ar mango šķēlītēm un rīvētu laima miziņu.

Katliņā sajauc saldo krējumu, kokosriekstu pienu un cukuru. Karsē uz ļoti mazas uguns 5 minūtes, līdz cukurs ir izkusis.

Želatīnu aplej ar laima sulu un uzbriedina. Pēc tam to izkausē uz ļoti mazas uguns vai ūdens peldē. Želatīnu nedrīkst uzvārīt!

Izkausēto želatīnu iejauc vēl siltā kokosriekstu pienā un salej porciju trauciņos (aptuveni 100 ml katrs). Liek ledusskapī un atdzesē 3-5 stundas.

Iesūtīja: Santa Maria

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form