Foto: Publicitātes attēli

Gards melnā balzama un divu liķieru kokteilis ar ābolu sulu un svaigām piparmētrām. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Oļegs Hindogins.

5Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
20 mlRīgas Melnais Balzams15 mlDekuyper Butterscotch liķieris10 mlDekuyper mango liķieris40 mlābolu sula5 lapiņas piparmētras2 šļaksti The Bitter Truth Celery biters ledus dzērvene grīslis lauru lapa

Sagatavošana

1

Lielā krūzē vai krūkā ieber ledu, pēc tam tajā ielej visas sastāvdaļas un kārtīgi apmaisa.

2

Izmantojot sietiņu, bez ledus gabaliem pārlej šķidrumu iepriekš atdzesētā kokteiļglāzē.

Pirms pasniegšanas dekorē ar dzērveni, grīsli un lauru lapu.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!