Foto: Publicitātes attēli

Samtains un gards upeņu balzama kokteilis ar laima un ķiršu sulu. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Inguss Reizenbergs.

5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
15 mlupeņu Rīgas Melnais Balzams5 mlRīgas Melnais Balzams40 mlķiršu sula10 mlMonin Juice Cordial laima sula5 mlMonin šokolādes-piparmētru sīrups rabarberu biters ledus

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas salej lielā krūzē vai krūkā, pievieno ledu un apmaisa.

2

Izmantojot sietiņu, lai atdalītu šķidrumu no ledus, pārlej kokteili iepriekš atdzesētā Martini kokteiļglāzē.

3

Dekorē ar kumkvatu un pasniedz.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!