Degvīna un šerija kokteilis The Flame of Love
Foto: Publicitātes attēli
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
40 ml
40 ml degvīns, piemēram, Elit
degvīns, piemēram, Elit
20 ml
20 ml fino šerijs
fino šerijs
 
apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • Kokteilis radies 20. gadsimta 50. un 60. gados, vienā no Beverlihilzas slavenākajiem bāriem, kura biežs viesis bijis arī Frenks Sinatra. Šis kokteilis ir iespēja pārsteigt viesus ar savām bārmeņa prasmēm, jo gatavošanas noslēgumā tiek iededzināta apelsīna miziņas eļļa, vienlaikus kokteilim piešķirot pārsteidzoši patīkamu apelsīna aromātu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Recepti piedāvā Brents Lamberti, bārmenis un degvīna zīmola Elit by Stolichnaya globālais vēstnieks.

    Martini tipa kokteiļu glāzi atdzesē, ievietojot tajā ledus gabaliņus. Tad šo atdzesēto glāzi izskalo ar fino šeriju (sausais šerijs), pievieno degvīnu.

    Kokteilim piešķir aromātu, tajā dedzinot apelsīna miziņas eļļu.

    Kokteili dekorē ar apelsīna miziņu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form