Degvīna un šerija kokteilis The Flame of Love
Foto: Publicitātes attēli
1 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kokteilis radies 20. gadsimta 50. un 60. gados, vienā no Beverlihilzas slavenākajiem bāriem, kura biežs viesis bijis arī Frenks Sinatra. Šis kokteilis ir iespēja pārsteigt viesus ar savām bārmeņa prasmēm, jo gatavošanas noslēgumā tiek iededzināta apelsīna miziņas eļļa, vienlaikus kokteilim piešķirot pārsteidzoši patīkamu apelsīna aromātu.

Recepti piedāvā Brents Lamberti, bārmenis un degvīna zīmola Elit by Stolichnaya globālais vēstnieks.

Martini tipa kokteiļu glāzi atdzesē, ievietojot tajā ledus gabaliņus. Tad šo atdzesēto glāzi izskalo ar fino šeriju (sausais šerijs), pievieno degvīnu.

Kokteilim piešķir aromātu, tajā dedzinot apelsīna miziņas eļļu.

Kokteili dekorē ar apelsīna miziņu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form