Foto: Shutterstock
Konditorejas krēms dažādiem kārumiem.
20Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 olu dzeltenumi4 ĒKcukurs2 TKcitronu miziņa šķipsnavaniļa2 ĒKmilti500 mlpiens1 TKsviests4 olu dzeltenumi4 ĒKcukurs2 TKcitrona miziņa šķipsnavaniļa2 ĒKmilti500 mlpiens1 ĒKsviests

Sagatavošana

1

Bļodā ar koka karoti saputo olu dzeltenumus ar cukuru un citrona miziņu.

2

Pievieno miltus un pienu.

3

Krēmu vāra uz mazas uguns, maisot, 5 minūtes.

4

Izņem citrona miziņu, noņem no uguns, pievieno sviestu un vanilīnu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!