close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Ievārījumi, džemi un marmelādes

Ievārījumi, džemi un marmelādes

Array ( [id] => 52264201 [title] => Aromātiskais zemeņu biezenis ziemai [lead] => "Jau vairākus gadus zemenes ziemai gatavoju tikai šādi, jo garša saglabājas izcili svaiga. Nekas labāks mūsmājās nevar būt! Ziemā biezeni izmantojam pankūkām, kūkām, desertiem vai vienkarši ziežam uz maizes," pārbaudītu zemeņu ieburkošanas recepti iesaka mūsu lasītāja Lāsma Būka. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aromatiskais-zemenu-biezenis-ziemai.d?id=52264201 [picture_alt] => Aromātiskais zemeņu biezenis ziemai [publish_date] => 2020-07-02 09:16:42 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/eLF9A_IVthI/jolo-virtuve-337-52264263.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/MwqzfXbGjgM/jolo-virtuve-337-52264263.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ZMKhGseIHRg/jolo-virtuve-337-52264263.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/DQgvv0HvB4o/jolo-virtuve-337-52264261.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/GUxThntvzdE/jolo-virtuve-337-52264253.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_yIN6oSJ-I0/jolo-virtuve-337-52264261.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/EvvbX1ELKBQ/jolo-virtuve-337-52264261.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/YyMDxAsExzA/jolo-virtuve-337-52264261.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aromātiskais zemeņu biezenis ziemai 

Array ( [id] => 51511965 [title] => 'Slinkais' cidoniju ievārījums bez augļu griešanas [lead] => "Pirms pāris gadiem, kad jau kādu nedēļu biju pavadījusi vakarus, griežot cidonijas ievārījumam, rokas jau bija jēlas, bet vēl neredzēju šim kaitinošajam darbam ne gala, ne malas, metu mieru un atlikušās cidonijas izmēģināju pārstrādāt pēc vienas savas fiksās idejas. Izdevās! Tā nu vairs neķēpājos ar cidoniju smalcināšanu, bet ievārījumu vāru tikai ar "slinko" metodi," pārbaudītu knifu iesaka mūsu lasītāja Līva Cielava-Pence‎. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/slinkais-cidoniju-ievarijums-bez-auglu-griesanas.d?id=51511965 [picture_alt] => 'Slinkais' cidoniju ievārījums bez augļu griešanas [publish_date] => 2019-10-04 09:05:51 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/j_zw48tmGHY/8f1bf5d945ca7b78cd-51512023.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Co7c6RBu9mo/8f1bf5d945ca7b78cd-51512021.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/VQ2-WOD_9kc/8f1bf5d945ca7b78cd-51512017.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/NV9F6_BlBUs/8f1bf5d945ca7b78cd-51512023.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/09_j5Mg_5jI/8f1bf5d945ca7b78cd-51512013.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/MGCBqgKFnuU/8f1bf5d945ca7b78cd-51512023.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/A7jn-swMbDI/8f1bf5d945ca7b78cd-51512015.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/_c8ovfmEj_E/8f1bf5d945ca7b78cd-51512015.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
'Slinkais' cidoniju ievārījums bez augļu griešanas 

377

Array ( [id] => 46363925 [title] => Saldskābā čili mērce ziemai bez pasterizēšanas [lead] => Saldskabā čili mērce būs neaizstājama, pasniedzot grilētas garneles, vistas nagetus, ceptus pelmeņus, kā arī tā lieliski saderēsies ar citiem ēdieniem Āzijas gaumē. Mērcei ir skaista, ugunīga krāsa. Nelielas burciņas var kļūt par ļoti jauku dāvaniņu draugiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/saldskaba-cili-merce-ziemai-bez-pasterizesanas.d?id=46363925 [picture_alt] => Saldskābā čili mērce ziemai bez pasterizēšanas [publish_date] => 2019-09-09 10:40:25 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/FJKBi9bikBc/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807635.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lt5y_UgE8ZY/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807637.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/OJq1XZhMnVI/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807635.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g9niaAczhlI/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807637.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/yQb-kCKifcI/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807631.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/KkTFMtL7RHg/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807637.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/OSpecfwMrNQ/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807633.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/JF_uR6uItT8/cili-merce-saldskaba-merce-garsvielas-45807633.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Saldskābā čili mērce ziemai bez pasterizēšanas 

391

Array ( [id] => 51305893 [title] => Jāņogu želeja ziemai [lead] => "Jāņogu želeja noderēs kūku un citu kulinārijas izstrādājumu pildījumam, kā piedeva pankūkām vai vienkārši tāpat – uz maizes šķēles. Ātri un gardi, turklāt želeja saglabā košo krāsu. Recepte lieliska, vien precīzi jāseko priekšrakstiem," tā pārbaudītu jāņogu želejas recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/janogu-zeleja-ziemai.d?id=51305893 [picture_alt] => Jāņogu želeja ziemai [publish_date] => 2019-07-25 09:05:30 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/nw2jj4ifHTQ/de1815d3822ddc159d-51305957.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Hz9WMDQJNjs/de1815d3822ddc159d-51305953.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/gyZ3Hg-6Ybc/de1815d3822ddc159d-51305951.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/G--neeanDws/de1815d3822ddc159d-51305957.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/c-S_uouumwQ/de1815d3822ddc159d-51305947.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XqTWocBFx28/de1815d3822ddc159d-51305957.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4MkuR66tgI4/de1815d3822ddc159d-51305957.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/AQcCuy8GGoE/de1815d3822ddc159d-51305957.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Jāņogu želeja ziemai 

(1) 243

Array ( [id] => 49042459 [title] => Zemeņu ievārījums: 11 receptes – klasiskas un ar radošām atkāpēm [lead] => Vasaras dienās tā vien gribas sildīties saulītē, smelties enerģiju un baudīt tikko plūkto zemeņu garšu. Taču, ticiet, pēc dažiem mēnešiem sev gribēsi uzsist uz pleca, kad ledusskapja krājumos atradīsi noglabātās zemeņu ievārījumu burciņas, ko likt lietā pie brokastu pankūkām, zieķēt ruletēs un biskvītkūkās vai pārliet pār saldējumu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/konservesana/zemenu-ievarijums-11-receptes-klasiskas-un-ar-radosam-atkapem.d?id=49042459 [picture_alt] => Zemeņu ievārījums: 11 receptes – klasiskas un ar radošām atkāpēm [publish_date] => 2019-06-17 10:20:28 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/PTq_SpjiBUA/zemenu-ievarijums-51197467.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/c2EOr74_k-k/zemenu-ievarijums-51197465.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/k23vPpYXZps/zemenu-ievarijums-51197461.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6VVvhonOWzs/zemenu-ievarijums-51197467.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/OIEOlfVxEb4/zemenu-ievarijums-51197457.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/qjbSzqBzw-I/zemenu-ievarijums-51197467.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SOsD_5ITOO4/zemenu-ievarijums-51197463.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZOZmB-belZc/zemenu-ievarijums-51197463.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Zemeņu ievārījums: 11 receptes – klasiskas un ar radošām atkāpēm 

1944

Array ( [id] => 50732699 [title] => Soli pa solim: kā pagatavot apelsīnu marmelādi ar brendiju [lead] => Apelsīnu marmelāde ir īsts ziemas sezonas ievārījumu hits, ko katram vismaz reizi būtu jāmēģina pagatavot mājās, jo patiesībā process ir pavisam vienkāršs, un tiek vien kā laikietilpīgs, tādēļ šī kāruma tapšanā noteikti patiks līdzdarboties bērniem. Aromātisko apelsīnu marmelāde vienlīdz labi garšos gan uz grauzdētas maizītes, gan tortes pildījumā, gan ar plānajām brīvdienu brokastu pankūkām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-ka-pagatavot-apelsinu-marmeladi-ar-brendiju.d?id=50732699 [picture_alt] => Apelsīnu ievārījuma recepte [publish_date] => 2019-02-06 10:28:24 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/TeLioJfvZ5o/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738743.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JJhqjA_ZgcQ/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738745.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/VLNqM3QIEUA/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738743.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Doq0byFK1Kg/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738745.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/AJg7RS8qfdY/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738739.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/BUcC96gfpQE/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738741.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4J8yZANCYYs/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738745.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/XoqxsLsVdm4/apelsinu-marmelade-konservesana-ievarijums-50738745.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: kā pagatavot apelsīnu marmelādi ar brendiju 

Array ( [id] => 50764661 [title] => Plātsmaizes, kūkas un kēksi: 10 saldas idejas, kā likt lietā pērnā gada ievārījumu [lead] => Pērnā vasara čaklajiem ziemas krājumu gatavotājiem bija īsta dāvana. Daudzviet ogu krūmi un augļu koki vai lūza no ražas pārpilnības, tādēļ, ļoti iespējams, arī tava pieliekamā un pagraba plauktos stiklotos sānus šogad spīdina īpaši iespaidīgs ievārījuma burciņu krājums. Lai zapte nesarūgtu, skaišoties par to, ka netiek likta lietā, skrūvē vien vaļā burku pēc burkas un cep drusmtalainas plātsmaizes, gardas kūkas un sulīgus kēksus! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/platsmaizes-kukas-un-keksi-10-saldas-idejas-ka-likt-lieta-perna-gada-ievarijumu.d?id=50764661 [picture_alt] => Aveņu plātsmaize ar mandelēm un drumslām [publish_date] => 2019-01-24 16:07:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/aR_3kUN0ZYo/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963179.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/EhMLdK2TPVs/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963181.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/CeATICm4Gb8/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963179.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HvoAg2L5bu4/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963181.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/kU3x1KPK64w/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963177.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/KbtPxpNIxuU/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963181.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tGz9dHTGsLs/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963181.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/45QbodFEAJE/platsmaize-avenes-mandeles-kuka-deserts-45963181.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Plātsmaizes, kūkas un kēksi: 10 saldas idejas, kā likt lietā pērnā gada ievārījumu 

810

Array ( [id] => 50477607 [title] => Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai [lead] => "Katrs, kurš kaut reizi mēģinājis sagriezt gabaliņos lielāku daudzumu cidoniju, lai ziemā cukura sīrupā peldošos augļus izmantotu aromātiska un vitamīniem bagāta dzēriena pagatavošanai, zina, cik laikietlilpīgs un nogurdinošs ir šis darbs. Jau vairākus gadus es no šī nepatīkamā pienākuma izvairos pavisam vienkāršā veidā, cietos augļus sarīvējot," – pārbaudītu cidoniju ieburkošanas veidu atklāj mūsu lasītāja Lelde. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsak-par-vienkarsu-rivetas-cidonijas-ar-cukuru-ziemai.d?id=50477607 [picture_alt] => Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai [publish_date] => 2018-10-11 10:23:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/XqGwapan_-s/d36eb5bbddc9a448fa-50477659.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Qne4tb5xWHY/d36eb5bbddc9a448fa-50477657.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/3XfANzRb7fA/d36eb5bbddc9a448fa-50477657.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/2Inf0xW_1PA/d36eb5bbddc9a448fa-50477659.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oxTtDObagWk/d36eb5bbddc9a448fa-50477659.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/msz1kbBrwZI/d36eb5bbddc9a448fa-50477659.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bmncHw9lzEw/d36eb5bbddc9a448fa-50477659.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ax6ae6JGODU/d36eb5bbddc9a448fa-50477659.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai 

Array ( [id] => 50364171 [title] => Vienkāršais ābolu džems ar apelsīniem un citroniem [lead] => "Kad āboliem piebirusi pilna zeme, lai raža neaizietu postā, pagatavo džemu ar apelsīnu un citronu. Tas ir ļoti aromātisks, garšīgs un neprasa daudz darba," tā pārbaudītu recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam , kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Iveta Penele. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsais-abolu-dzems-ar-apelsiniem-un-citroniem.d?id=50364171 [picture_alt] => Vienkāršais ābolu džems ar apelsīniem un citroniem [publish_date] => 2018-09-06 14:15:29 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/3QlNF9_uq1E/d043e5b90d40b77f48-50364189.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/5C0aFZMYvds/d043e5b90d40b77f48-50364191.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hZes6onisSs/d043e5b90d40b77f48-50364189.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Tvb8YBk5fgo/d043e5b90d40b77f48-50364191.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/G2LwT8fyIbw/d043e5b90d40b77f48-50364185.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/PS3J9hMFDjw/d043e5b90d40b77f48-50364191.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ZcV2mVEbGuE/d043e5b90d40b77f48-50364191.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2rLG6rad4IQ/d043e5b90d40b77f48-50364191.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršais ābolu džems ar apelsīniem un citroniem 

Array ( [id] => 50272273 [title] => Deserts burciņā ziemas krājumiem: plūmes želejā bez želatīna briedināšanas [lead] => Ziemā plūmes želejā būs jau gatavs deserts, ko baudīt vakariņu noslēgumā, pasniedzot ar svaigi kultu puturējumu. Pārbaudītu recepti bagātīgās plūmju ražas ieburkošanai iesaka Aija Jakubone. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/deserts-burcina-ziemas-krajumiem-plumes-zeleja-bez-zelatina-briedinasanas.d?id=50272273 [picture_alt] => Deserts burciņā ziemas krājumiem: plūmes želejā bez želatīna briedināšanas [publish_date] => 2018-08-04 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/GxtRNqAoi4k/3d3c45b643e9c523a6-50272513.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/80UyGLdbzDY/3d3c45b643e9c523a6-50272511.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ACl6NEuP-NU/3d3c45b643e9c523a6-50272511.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/sQxWombU3bE/3d3c45b643e9c523a6-50272513.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/r-Ux5HS6TIA/3d3c45b643e9c523a6-50272513.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/ZIAuClcY9Xw/3d3c45b643e9c523a6-50272513.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/vE_h4cxfLyo/3d3c45b643e9c523a6-50272513.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/n0qv1wY5pqg/3d3c45b643e9c523a6-50272513.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Deserts burciņā ziemas krājumiem: plūmes želejā bez želatīna briedināšanas 

Array ( [id] => 50199137 [title] => Aukstais ievārījums – ātra un vienkārša ogu ieziemošana bez pārmērīga cukura daudzuma [lead] => Vasaras pilnbriedā, kad daba mūs priecē ar sulīgu pašmāju ogu pārbagātību, jāpadomā arī par to, kā saglabāt vasaras garšas un vitamīnus ziemas krājumiem. Mums padomā ir ātrs un vienkāršs ogu un augļu ieziemošanas veids bez karsēšanas, burku sterilizēšanas un citām laikietilpīgām procedūrām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/konservesana/aukstais-ievarijums-atra-un-vienkarsa-ogu-ieziemosana-bez-parmeriga-cukura-daudzuma.d?id=50199137 [picture_alt] => Aukstais ievārījums – ātra un vienkārša ogu ieziemošana bez pārmērīga cukura daudzuma [publish_date] => 2018-07-10 13:06:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/EoGgPmCNogA/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199705.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HZ-59rh810k/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199707.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/WbMZjef5Ll0/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199705.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/hbK3ocr4U70/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199707.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9k6Y1ByjYyI/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199701.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XxizrvqRB-s/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199703.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9ACTugnPqCM/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199703.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9yetsi8mNIA/vasaras-ogas-mellenes-zemenes-upenes-janogas-50199707.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aukstais ievārījums – ātra un vienkārša ogu ieziemošana bez pārmērīga cukura daudzuma 

Array ( [id] => 50161591 [title] => Ķiršu un citronu ievārījums ar piparmētrām [lead] => Ķiršu ievārījums ar spirdzinošu piparmētru aromātu un vieglu, citronīgu skābumiņu. Ziemā, ziežot gardo zapti uz maizes vai pildot pankūkās, gaisā uzvirmos īsta saulainās vasaras aromātu buķete. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kirsu-un-citronu-ievarijums-ar-piparmetram.d?id=50161591 [picture_alt] => Ķiršu un citronu ievārījums ar piparmētrām [publish_date] => 2018-07-01 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/eMrWTNE_x7E/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161603.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/SdDWgNzPUvA/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161605.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/5CY5pWiehYw/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161603.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/dikck_KO_tU/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161605.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9skHq_zV1uA/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161599.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/cvwY6RoS6U8/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161605.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/zNYc7cKMaac/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161605.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/yLtJLAKnqbY/kirsu-ievarijums-citroni-burkas-50161601.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķiršu un citronu ievārījums ar piparmētrām 

Array ( [id] => 50161549 [title] => Vienkāršais ķiršu ievārījums ar kanēli [lead] => Siltas pankūkas, baltmaize vai vienkārši karote garda ievārījuma ļaus lūpu kaktiņiem pacelties smaidā. Ne mazums svētdienu rīti ir kļuvuši baudāmāki tikai tāpēc, ka ledusskapī glabājas kripatiņa vasaras – gards ķiršu ievārījums. Recepti iesaka "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsais-kirsu-ievarijums-ar-kaneli.d?id=50161549 [picture_alt] => Vienkāršais ķiršu ievārījums ar kanēli [publish_date] => 2018-06-27 14:00:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/_rmq9HdSsuc/kirsu-ievarijums-50161565.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/cQKgTM3f-qg/kirsu-ievarijums-50161567.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/S6SLzdZ86c8/kirsu-ievarijums-50161565.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Sph-P5bJJQw/kirsu-ievarijums-50161567.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/A0-zdfsBAms/kirsu-ievarijums-50161561.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/TqmW7BeIOmY/kirsu-ievarijums-50161563.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VMjqJER2XzY/kirsu-ievarijums-50161567.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/_hL8k3hNM8g/kirsu-ievarijums-50161567.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršais ķiršu ievārījums ar kanēli 

Array ( [id] => 50112107 [title] => Rabarberu un sīpolu čatnijs [lead] => "Tētis sadeva līdzi kaudzi rabarberu, kuri jau Rīgas gaisā sāka lēnu nāvi, tāpēc ar steigu kaut ko vajadzēja pasākt. Sāku domāt – ko nekad neesmu taisījusi? Čatniju! Nu, lai iet!" receptes rašanās stāstu atklāj autore Elīna Kursīte. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/rabarberu-un-sipolu-catnijs.d?id=50112107 [picture_alt] => Rabarberu un sīpolu čatnijs [publish_date] => 2018-06-11 09:48:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/v2XK5fanFac/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112217.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Z5lQLOaVY0s/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112219.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/KHS5VXP04-Q/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112217.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/-fGkE1-D7wk/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112219.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/aatutWoSotU/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112213.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/7Z7s0qGHjBg/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112215.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qZ6HV9uBNuY/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112215.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/0QhuJEZVerw/rabarberu-un-sipolu-catnijs-5-50112219.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rabarberu un sīpolu čatnijs 

Array ( [id] => 49913303 [title] => Sezonas produkts: kā pagatavot aromātisku un veselīgu liepu pumpuru ievārījumu [lead] => Dzidrs kā tikko izsviests medus, bet nav medus, aromātisks kā pieneņu sīrups, bet nav sīrups, salds kā cukurs, bet nav cukurs. Kas tas ir? Liepu pumpuru ievārījums! Kā tas garšo? Debešķīgi, kā aromatizēts medus! Turklāt tā pagatavošana prasa vien pusstundu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/sezonas-produkts-ka-pagatavot-aromatisku-un-veseligu-liepu-pumpuru-ievarijumu.d?id=49913303 [picture_alt] => Sezonas produkts: kā pagatavot aromātisku un veselīgu liepu pumpuru ievārījumu [publish_date] => 2018-04-06 12:28:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/Qx7GoMAjQro/7c81b5ac73a9b57d57-49913453.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JAFyPOhgu1E/7c81b5ac73a9b57d57-49913451.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/sRPulSrGmUw/7c81b5ac73a9b57d57-49913453.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/uKxPG4uYsRw/7c81b5ac73a9b57d57-49913453.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/x5SpKIrmfpo/7c81b5ac73a9b57d57-49913453.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/2ueoxCGqzDc/7c81b5ac73a9b57d57-49913453.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/bXCvEXkZ2S0/7c81b5ac73a9b57d57-49913449.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/8H-wUznMqqw/7c81b5ac73a9b57d57-49913449.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sezonas produkts: kā pagatavot aromātisku un veselīgu liepu pumpuru ievārījumu 

(1)

Array ( [id] => 49858483 [title] => Nesezonas ievārījumi: 12 receptes radošai pieliekamā krājumu papildināšanai [lead] => Kad līdz jaunajai pašmāju ogu un augļu ražai vēl jāgaida daudzi mēneši, bet zaptes burciņu krājumi garajos ziemas mēnešos draudīgi sarukuši, pavasaris ir īstais brīdis izmantot sezonas augļu piedāvājumu, lai papildinātu sava pieliekamā krājumus vai sarūpētu džema, čatnija vai marmelādes burciņu kādam mīļam cilvēkam. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/konservesana/nesezonas-ievarijumi-12-receptes-radosai-pieliekama-krajumu-papildinasanai.d?id=49858483 [picture_alt] => Nesezonas ievārījumi: 12 receptes radošai pieliekamā krājumu papildināšanai [publish_date] => 2018-03-24 09:30:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/S4MDMbM3gmk/mandarinu-ievarijums-48110989.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/MXr8wFB22uI/mandarinu-ievarijums-48110991.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/c87UAxIxh3o/mandarinu-ievarijums-48110989.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/q-42l5H30wI/mandarinu-ievarijums-48110991.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Ge1PAWOyvOg/mandarinu-ievarijums-48110985.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5p5z6KWNlPY/mandarinu-ievarijums-48110987.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/nAIZw2IevMg/mandarinu-ievarijums-48110991.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/J3y2310l8PQ/mandarinu-ievarijums-48110991.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Nesezonas ievārījumi: 12 receptes radošai pieliekamā krājumu papildināšanai 

Array ( [id] => 49373037 [title] => Ķirbju liķieris, viltotie ananasi un citi veidi, kā iekonservēt lielo ogu ziemai [lead] => Ķirbjus ārā var uzglabāt vien līdz pirmajām salnām, bet tad, kad gaiss kļuvis vēsāks, lielajām ogām jāpiemeklē pastāvīga mājvieta iekštelpās vai, vēl labāk, – jāieburko tie ziemas krājumiem. Mēs "Tasty" krājumos uzgājām 10 izmēģināšanas vērtas receptes. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/konservesana/kirbju-likieris-viltotie-ananasi-un-citi-veidi-ka-iekonservet-lielo-ogu-ziemai.d?id=49373037 [picture_alt] => Ķirbju liķieris, viltotie ananasi un citi veidi, kā iekonservēt lielo ogu ziemai [publish_date] => 2017-10-26 12:34:20 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/qo3PZVYie7g/marineti-kirbji-48005037.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/g3BOuymJ8VU/marineti-kirbji-48005039.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/g8prdEn3E6Q/marineti-kirbji-48005037.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/RJSEFZEp9Co/marineti-kirbji-48005039.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CIobTGckvQM/marineti-kirbji-48005033.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/f4oPo5WN0XE/marineti-kirbji-48005039.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/AHamX6wcnPs/marineti-kirbji-48005039.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/cDXC6aFj_9I/marineti-kirbji-48005035.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķirbju liķieris, viltotie ananasi un citi veidi, kā iekonservēt lielo ogu ziemai 

1 . lapa no 8

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.