close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Sālīšana un mazsālīšana

Sālīšana un mazsālīšana

Array ( [id] => 52223089 [title] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [lead] => Šķiet, ka nav nekā vienkāršākā kā pagatavot mazsālītos gurķus – nomazgā, pārlej ar sālsūdeni un gaidi, kad tie būs gatavi. Kā skaidro portāls "Tak prosto", odesieši gurķu sālīšanas mākslu ir izkopuši līdz pilnībai, liekot lietā gadu gaitā pārbaudītus knifus. Lūk, recepte īpaši kraukšķīgiem un pikantiem mazsālītajiem gurķēniem odesiešu gaumē, kas būs gatavi ēšanai jau nākamajā dienā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-gurkisi-ar-karsto-salijumu-odesiesu-gaume.d?id=52223089 [picture_alt] => Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē [publish_date] => 2020-06-12 15:51:40 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/GbYWLN5fNVM/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/m4-74TQNZJw/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/2uXhQpT6WxA/mazsaliti-gurki-52223143.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g0bJkSsArh4/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/QgQ2ilobyy8/mazsaliti-gurki-52223133.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/RTmxLTv7kaA/mazsaliti-gurki-52223141.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/StEsUTpYui8/mazsaliti-gurki-52223139.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/kpkkDvI51lM/mazsaliti-gurki-52223135.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti gurķīši ar karsto sālījumu odesiešu gaumē 

Array ( [id] => 50081043 [title] => Sezonas produkts – mazsālītie gurķi: trīs metodes nevainojamam rezultātam 30 minūtēs [lead] => Kraukšķīgas mazsālīto gurķu šķēles, bez šaubām, ir populārākā pavasara - vasaras sezonas uzkoda, ko ceļam galdā gan kā piedevu kūpošiem jaunajiem kartupeļiem, gan šašlikam, gan kāri kraukšķinām tāpat vien. Pretoties gurķīšu maigi sāļajai, diļļaini upeņotajai garšai gluži vienkārši nav iespējams! Bēda tikai, ka parasti mieloties ar mazsālītajiem sakārojas “uz sitienu”, bet, kaut sālīšanas proces ir ātrs un vienkāršs, gaidīšanas process parasti ilgst vismaz diennakti. Sekojot mūsu ieteiktajām metodēm, varēsi mieloties ar šo kraukšķīgo delikatesi jau pēc 30 minūtēm. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/sezonas-produkts-mazsalitie-gurki-tris-metodes-nevainojamam-rezultatam-30-minutes.d?id=50081043 [picture_alt] => Sezonas produkts – mazsālītie gurķi: trīs metodes nevainojamam rezultātam 30 minūtēs [publish_date] => 2020-06-03 17:55:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/LkrZO-Bquvo/mazsaliti-gurki-47481253.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/VunhwT-zVg4/mazsaliti-gurki-47481255.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/rdTbFFNSa1Q/mazsaliti-gurki-47481253.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4R_sGNXPpa0/mazsaliti-gurki-47481255.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ob6UmxVVo0E/mazsaliti-gurki-47481249.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/jNXySR-u0Pk/mazsaliti-gurki-47481255.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/a6NsJcz_JI4/mazsaliti-gurki-47481251.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/xNv-rfXb3EI/mazsaliti-gurki-47481251.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sezonas produkts – mazsālītie gurķi: trīs metodes nevainojamam rezultātam 30 minūtēs 

3190

Array ( [id] => 51762063 [title] => Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē [lead] => "Kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē ir pasakaina piedeva jebkuram gaļas ēdienam, šmorim, sautējumam, rīsiem, kartupeļiem vai zupai. Esmu arī sutinājusi kimči ar gaļu un no tiem zupu vārījusi – nu ļoti garšīgi! Parasti nevaru nociesties un jau pāris dienas ieskābētus kāpostus ēdu nost. Kaut sarakstītais teksts ir visai garš, patiesībā kimči ir ļoti vienkārši pagatavojami. Internetā atrodama 1000 un viena kimči recepte, bet šī ir mana versija par tēmu," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Anna Putāne. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-kimci-jeb-fermenteti-kaposti-korejiesu-gaume.d?id=51762063 [picture_alt] => Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē [publish_date] => 2020-01-03 09:32:18 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/hiW1nn_B3dU/kimci-51765151.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/OQPGfIoLLFA/kimci-51765151.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/XWjNifGX7ao/kimci-51765151.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/IYGDv0V6wV0/kimci-51765149.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6waEhy-6hP8/kimci-51765141.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5hPSYN7lBnI/kimci-51765149.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/CbJKSBlZiVA/kimci-51765147.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mkpwbZ80yzE/kimci-51765147.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: kimči jeb fermentēti kāposti korejiešu gaumē 

Array ( [id] => 51181455 [title] => Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai [lead] => Tev būs nepieciešamas vien piecas minūtes, lai paveiktu sagatavošanas darbus tomātu marinēšanai. Gardo rezultātu varēsi baudīt jau nākamajā dienā, bet ar katru nākamo dienu tomātiņi garšos vēl labāk. Pārbaudītu ātri marinēto tomātu recepti iesaka mūsu lasītāja Inga Ezeriņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/marineti-tomatini-ar-kiplokiem-drizai-apesanai.d?id=51181455 [picture_alt] => Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai [publish_date] => 2019-06-12 09:56:45 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/p1qX0ZFoPuI/60c955cff95e212a64-51181805.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Jc4I-r88wyg/60c955cff95e212a64-51181803.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/NCX_4Q2-QCg/60c955cff95e212a64-51181799.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Dx9vTJoDp8w/60c955cff95e212a64-51181805.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/0n97WoccLn4/60c955cff95e212a64-51181795.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/m6EcCpx4nhE/60c955cff95e212a64-51181805.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/HSclINvBzjE/60c955cff95e212a64-51181797.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/7HLjiiwI_Z8/60c955cff95e212a64-51181797.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai 

Array ( [id] => 50272933 [title] => Mazsālīti, pildīti gurķi korejiešu gaumē [lead] => Piešauj asumu mazsālītajiem gurķēniem, apgūstot dažu labu viltību no korejiešiem! Mazsālītie ar pikantu pildījumu būs pavisam negaidīts notikumu pavērsiens vasaras ēdienkartē. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-pilditi-gurki-korejiesu-gaume.d?id=50272933 [picture_alt] => Mazsālīti, pildīti gurķi korejiešu gaumē [publish_date] => 2018-08-29 13:17:11 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/DvL4WT-Iaz8/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272941.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HAOYhs1_sRU/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272943.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Va_0ECGeE0s/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272941.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EpKW_bwWuKU/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272943.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/UGTmFDpEgGw/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272937.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/KkpIJLVuFNg/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272939.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/WJMqJsmRpK0/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272943.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/1gUmjuWCJ44/marineti-gurki-korejiesu-kimci-50272943.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti, pildīti gurķi korejiešu gaumē 

Array ( [id] => 50121031 [title] => Aklā degustācija: ‘Tasty’ pārbauda trīs populāras mazsālīto gurķu receptes [lead] => Kas gan tas par Jāņu mielastu, ja uz galda nav atrodams šķīvis, bļodiņa vai pat branga trīslitru burka ar mazsālītiem gurķīšiem?! Šī vasarīgā uzkoda tiek gatavota daudz un dažādos veidos, tādēļ, lai viestu skaidrību, kādā vīzē gatavoti mazsālītie ir viszaļākie, kraukšķīgākie un gardākie, Jāņu gaidās sarīkojām "aklo" degustāciju, testējot trīs populāras mazsālīto receptes no "Tasty" apcirkņiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/jaunumi/akla-degustacija-tasty-parbauda-tris-popularas-mazsalito-gurku-receptes.d?id=50121031 [picture_alt] => Aklā degustācija: ‘Tasty’ pārbauda trīs populāras mazsālīto gurķu receptes [publish_date] => 2018-06-13 15:13:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/4m9-RRzg0EY/28dbe5b20da0b7013a-50121075.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/kgbQzFOo1Xc/28dbe5b20da0b7013a-50121077.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/gd8Y3xqyw7k/28dbe5b20da0b7013a-50121075.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/YhwIMN3jCKk/28dbe5b20da0b7013a-50121077.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ycE21k1jL6M/28dbe5b20da0b7013a-50121071.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Rrek94UXfMM/28dbe5b20da0b7013a-50121077.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Zk-J1R-PJvw/28dbe5b20da0b7013a-50121073.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/auuwK4ytm24/28dbe5b20da0b7013a-50121073.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aklā degustācija: ‘Tasty’ pārbauda trīs populāras mazsālīto gurķu receptes 

Array ( [id] => 49026379 [title] => Mazsālīti tomāti ar citronu sulu ēšanai jau nākamajā dienā [lead] => Daudzi smej, ka mazsālītu gurķīšu dēļ ir gatavi pārdot dvēseli. Un kā ir ar mazsālītiem tomātiem? Izmēģini šo recepti un jau nākamajā dienā varēsi nosmeķēt rezultātu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsaliti-tomati-ar-citronu-sulu-esanai-jau-nakamaja-diena.d?id=49026379 [picture_alt] => Mazsālīti tomāti ar citronu sulu ēšanai jau nākamajā dienā [publish_date] => 2017-07-12 09:27:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/MfFNaZeFMJw/konservesana-marineti-tomati-49026819.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/wCEsPzHnEls/konservesana-marineti-tomati-49026821.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/TsAG_0ejBoA/konservesana-marineti-tomati-49026819.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/SfBMBr0f97c/konservesana-marineti-tomati-49026821.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/4I0Q9HZZpko/konservesana-marineti-tomati-49026815.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Rv5bxLkeOaU/konservesana-marineti-tomati-49026817.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/4ZsWWOM2Yf4/konservesana-marineti-tomati-49026821.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/4jfYvbfUfE4/konservesana-marineti-tomati-49026821.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālīti tomāti ar citronu sulu ēšanai jau nākamajā dienā 

Array ( [id] => 49011619 [title] => Mazsālītie gurķīši ar piparmētrām, citroniem un rožlapiņām [lead] => Jāņos izmēģināju mazāk ierastu veidu, kā iesālīt gurķīšus "ar glanci". Cerams, arī tev šī recepte būs noderīga, lai piešķirtu ikdienai mazliet vairāk krāsu, garšu un košuma. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazsalitie-gurkisi-ar-piparmetram-citroniem-un-rozlapinam.d?id=49011619 [picture_alt] => Mazsālītie gurķīši ar piparmētrām, citroniem un rožlapiņām [publish_date] => 2017-07-06 10:26:30 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/vOhfx9FNvKs/34e9e595a6c8147c77-49011765.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/O2Oeng29lxQ/34e9e595a6c8147c77-49011767.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/g0OU4Y9IH6w/34e9e595a6c8147c77-49011765.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/wbL0JlN9LZI/34e9e595a6c8147c77-49011767.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vA_tGn81afM/34e9e595a6c8147c77-49011761.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/a25LI40EECk/34e9e595a6c8147c77-49011763.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/eznzoZah1to/34e9e595a6c8147c77-49011767.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/SZs10iFdXa8/34e9e595a6c8147c77-49011767.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazsālītie gurķīši ar piparmētrām, citroniem un rožlapiņām 

Array ( [id] => 46469771 [title] => Divi gaļas sālīšanas paņēmieni izteiktākai garšai [lead] => Vairākkārt esam pieminējuši to, ka, gatavojot gaļas maltītes , sāli nepieciešams pievienot vien pašās beigās, brīdi pirms gaļa tiek likta uz pannas vai cepeškrāsnī. Taču ir vēl viens paņēmiens – gaļas sālīšana sālsūdenī. Kāda ir atšķirība starp gaļas vienkāršu apkaisīšanu ar sāli un sālīšanu ūdenī? [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/divi-galas-salisanas-panemieni-izteiktakai-garsai.d?id=46469771 [picture_alt] => Divi gaļas sālīšanas paņēmieni izteiktākai garšai [publish_date] => 2015-09-16 11:08:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/e7-MijtxI8E/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469875.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/fgRAkld15jQ/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469877.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Q8aHTXGn0Sk/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469875.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/q80CfanzLQw/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469877.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/OHv2eMmdJj8/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469871.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/JgAH4__Aiaw/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469873.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/kbN6d17t4JA/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469877.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/8NeZca8WSBI/vistas-stilbini-vistas-gala-garsvielas-pipari-46469877.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Divi gaļas sālīšanas paņēmieni izteiktākai garšai 

Array ( [id] => 43627303 [title] => Atvasaras meža garša burciņā jeb Noderīgi padomi sēņu konservēšanai [lead] => Ja vēlamies arī ziemā ēst gardās, pašu vāktās sēnes, laiks rosīties virtuvē! Sālītās sēnes noderēs sēņu salātu vai sēņu plācenīšu pagatavošanai, kaltētās sēnes ir ideāla piedeva zupām un mērcēm, bet marinētas sēnes ir gandrīz kā delikatese - tās būs izcila uzkoda vai piedeva pie jebkura ēdiena! Kā marinēt baravikas, bekas un citas sēnes, stāsta portāla Cālis.lv Virtuves foruma lietotāja Sancho . [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/atvasaras-meza-garsa-burcina-jeb-noderigi-padomi-senu-konservesanai.d?id=43627303 [picture_alt] => Kā marinēt un konservēt sēnes [publish_date] => 2014-08-28 10:15:13 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/L1OW4jLVs-A/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899696.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/NbI5ImIVIhU/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899698.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/3DmX9Bntrxs/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899696.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/8SA1guC-2M4/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899698.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/yebjpEa2xLY/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899692.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/4dz-Ray2qFM/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899694.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/F-1wrLe1WzY/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899698.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/lKAkt4gvrLE/marinetas-senes-uzkodas-delikateses-44899698.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Atvasaras meža garša burciņā jeb Noderīgi padomi sēņu konservēšanai 

(1)

Array ( [id] => 43625191 [title] => Fiksākā mazsālīto gurķu recepte - polietilēna maisiņā [lead] => Viens no ātrākajiem veidiem, kā tikt pie mazsālītiem gurķīšiem, ir to gatavošana visparastākajā polietilēna maisiņā! Šī turklāt ir ļoti elementāra recepte, kas neprasa buršanos ar sāls un cukura proporcijām vai etiķa daudzuma noteikšanu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/fiksaka-mazsalito-gurku-recepte-polietilena-maisina.d?id=43625191 [picture_alt] => Mazsālīti gurķi maisiņā [publish_date] => 2014-06-16 11:15:57 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/AWZ1Sb3Ekuc/mazsaliti-gurki-maisina-44618730.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Hi_GNz97n8o/mazsaliti-gurki-maisina-44618732.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dvS_WidaMMA/mazsaliti-gurki-maisina-44618730.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/jOjN277Z2mE/mazsaliti-gurki-maisina-44618732.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vramvA36kjQ/mazsaliti-gurki-maisina-44618728.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/QTlKV04yLKo/mazsaliti-gurki-maisina-44618732.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IvXI4FlikA4/mazsaliti-gurki-maisina-44618732.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/w5GPCGIEGJk/mazsaliti-gurki-maisina-44618732.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => aculiecinieks ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fiksākā mazsālīto gurķu recepte - polietilēna maisiņā 

Array ( [id] => 43620727 [title] => Ātrie mazsālītie gurķi - gatavi četrās stundās! [lead] => Ātrie mazsālītie gurķi - četras stundas un ceļami galdā. Receptes pierakstā saglabāts autores izteiksmes stils un izteiksmes līdzekļi. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/atrie-mazsalitie-gurki-gatavi-cetras-stundas.d?id=43620727 [picture_alt] => Mazsālītu gurķu ātrā recepte [publish_date] => 2014-05-31 14:54:09 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/fqvV-K-dO-Q/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560246.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/fPtxfXK_7-w/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560248.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/P59SRkgRYU0/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560246.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Y97M7Xi77FA/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560248.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/4s9gbIPGK88/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560248.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/FDhy3oZPAUU/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560244.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/onTqK60HZJ8/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560244.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/WO-_-Q6XyYQ/mazsaliti-gurki-marineti-gurki-marinesana-44560244.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ātrie mazsālītie gurķi - gatavi četrās stundās! 

(2) 1990

Array ( [id] => 43627107 [title] => Sālītas sēnes ar melnajiem pipariem un ķiplokiem [lead] => Sālītas sēnes ar melnajiem pipariem un ķiplokiem labi glabāsies līdz pat maijam. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/salitas-senes-ar-melnajiem-pipariem-un-kiplokiem.d?id=43627107 [picture_alt] => Sālītas sēnes ar melnajiem pipariem un ķiplokiem [publish_date] => 2010-08-27 13:14:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/w6ETVGGidoE/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408167.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JAag5CrCbGk/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408169.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/_M-TsBD1tcs/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408167.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/NeF6aEUx8AA/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408169.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ttxXXwzPB2w/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408165.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/fSr7xpz-yaM/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408169.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/HetIq_ZjR64/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408169.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/A9Th300BZko/fresh-mushroom-lactarius-saffron-milk-cup-boletes-birch-bolete-porcini-50408169.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Sālītas sēnes ar melnajiem pipariem un ķiplokiem 

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.