Foto: Shutterstock
Kabaču - burkānu salāti ziemas krājumu plauktam.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 kgkabači0.5 kgburkāni2 ĒKsāls100 gcukurs5 gab.ķiploka daiviņas0.5 gab.sīpols100 getiķis 9%1 glāzetomātu pasta1 kgtomāti1 glāzesaulespuķu eļļa dilles pētersīļi

Sagatavošana

1

Burkānus un kabačus nomizo. Kabačus, burkānus, tomātus sarīvē uz rupjās sakņu rīves, sīpolus sagriež ripiņās.

2

Masu saliek kastrolī, pārmaisa. Sautē 30 minūtes.

3

Gatavu saliek sterilizētās karstās burciņās un aizvāko. Iznāk deviņas puslitra burciņas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!