Konservētu tomātu mērce
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Konservētu tomātu mērce, ko pasniegt ar griķiem, rīsiem, makaroniem - pēc izvēles.

Sīpolu sagriež un apcep eļļā uz pannas vai katliņā.

Kad sīpoli mīksti, pievieno tomātus savā sulā (ja 2 ēdāji, pietiek ar 1/2 bundžiņu) un uzkarsē.

Pēc garšas pieliek sāli, piparus un cukuru un/vai kādas citas garšvielas.

Iesūtīja: Alma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form