Korejas salāti ziemai
Foto: Privātais arhīvs
4.6667 3
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg gurķi
gurķi
0,5 kg
0,5 kg sīpoli
sīpoli
0,5 kg
0,5 kg paprika
paprika
0,5 kg
0,5 kg burkāni
burkāni
1
1 čili pipars
čili pipars
1
1 ķiploka galviņa
ķiploka galviņa
200 g
200 g etiķis
etiķis
200 g
200 g cukurs
cukurs
200 g
200 g eļļa
eļļa
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
  • Lieldienu receptes
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Pārbaudītu dārzeņu salātu recepti ziemai iesaka mūsu lasītāja Inga Fišmeistere.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    No šī produktu daudzuma sanāk septiņas puslitra burciņas salātu.

    Gurķus ar mizu sagriež ripiņās. Sīpolus nomizo, sagriež plānos gredzenos. Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Čili piparus sakapā. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi vai sarīvē uz smalkās rīves. Burkānus nomizo, sarīvē salmiņos uz korejiešu burkānu rīves.

    Visus sagatavotos dārzeņus liek bļodā, pievieno etiķi, cukuru, sāli, eļļu un samaisa. Atstāj atsuloties uz divām stundām.

    Pilda burkās, karsē 30 minūtes, aizskrūvē ar vāciņiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form