Ja svaigs koriandrs tev nav pieejams, droši vari to aizstāt ar bunti pētersīļu, iegūstot zaļo mērci – "mojo verde".
10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķiploka daiviņas, nomizotas bunte koriandra vai pētersīļu1 TKjūras sāls TKmalts kumins mlolīveļļa ĒKbaltvīna etiķis vai laima sula
Sagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz iegūta viendabīgas konsistences mērce.
2
Gatavo mērci pilda aizvākojamās burciņās un uzglabā ledusskapī vai saldētavā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit