Foto: Shutterstock
"Lieldienu ligzda" - kotletes Lieldienām, citiem svētkiem vai ikdienai.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmaltā gaļa4 vārītas olas kellogs pārslas vai rīvmaize1 ola nedaudz piena pētersīļi cepti sīpoli rīvmaize garšvielas

Sagatavošana

1

Maltajai gaļai pievieno sīpolus, pētersīļus - smalki sakapātus, garšvielas, olu, pienu un iejauc mīklu.

2

No mīklas veido kotletes un vidū liek vārītu olu. Apviļā kukurūzas pārslās vai rīvmaizē un cep pannā eļļā vai taukvāres katlā 3 - 5 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!