
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā gaļa
maltā gaļa4
4 vārītas olas
vārītas olasPanēšanai:
kellogs pārslas vai rīvmaize
kellogs pārslas vai rīvmaizeMasai:
1
1 ola
ola nedaudz piena
nedaudz piena pētersīļi
pētersīļi cepti sīpoli
cepti sīpoli rīvmaize
rīvmaize garšvielas
garšvielas"Lieldienu ligzda" - kotletes Lieldienām, citiem svētkiem vai ikdienai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Maltajai gaļai pievieno sīpolus, pētersīļus - smalki sakapātus, garšvielas, olu, pienu un iejauc mīklu.
No mīklas veido kotletes un vidū liek vārītu olu. Apviļā kukurūzas pārslās vai rīvmaizē un cep pannā eļļā vai taukvāres katlā 3 - 5 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.