Krāsainais ziemas dārzeņu sautējums
Foto: Vida Press
Sarežģītība: viegli

Veselīgs, krāsains dārzeņu sautējums, kura bagātīgo garšu nodrošina ziemas sezonai piestāvošie svaigie un konservētie dārzeņi.

Sīpolu nozmizo un sasmalcina. Selerijas kātus sagriež gabaliņos. Burkānus, kāli un pastinakus nomizo un sagriež gabaliņos. Pētersīļu zaļumus sakapā.

Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 5 minūtēm pievieno pārējos dārzeņus un turpina cept vēl 5 minūtes.

Pievieno buljonu un tomātus. Kad sautējums sāk burbuļot, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tad iemaisa pupiņas, pievieno sāli, piparus un sautē vēl 5 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form