
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK olīveļla
olīveļla1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni2 gab.
2 gab. pastinaki
pastinaki2 gab.
2 gab. seleriju kāti
seleriju kāti250 g
250 g kālis
kālis600 ml
600 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons400 g
400 g konservēti tomāti
konservēti tomāti400 g
400 g konservētas pupiņas
konservētas pupiņas pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti pētersīļu zaļumi, pasniegšanai
pētersīļu zaļumi, pasniegšanaiVeselīgs, krāsains dārzeņu sautējums, kura bagātīgo garšu nodrošina ziemas sezonai piestāvošie svaigie un konservētie dārzeņi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolu nozmizo un sasmalcina. Selerijas kātus sagriež gabaliņos. Burkānus, kāli un pastinakus nomizo un sagriež gabaliņos. Pētersīļu zaļumus sakapā.
Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 5 minūtēm pievieno pārējos dārzeņus un turpina cept vēl 5 minūtes.
Pievieno buljonu un tomātus. Kad sautējums sāk burbuļot, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tad iemaisa pupiņas, pievieno sāli, piparus un sautē vēl 5 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.