Krāsainie gaļas rullīši ar papriku un sieru
Foto: Shutterstock
1.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Rudenīgi koši gaļas rullīši, ko vari pasniegt kā skaistu uzkodu ar dažādām mērcēm vai ar piedevām – kā pamatēdienu. Atdzesētus tos vari slīpi sagriezt uz pusēm un pasniegt kā auksto uzkodu.

Gaļu sagriež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar garšvielām, kādas vien sirds kāro.

Papriku sagriež šauros, garos stienīšos, sieru sagriež plānās šķēlītēs, kas pēc izmēra nedaudz mazākas nekā gaļas šķēles, ķiploku sakapā.

Pēc tam uz katras šķēles uzkaisa ķiplokus, uzliek siera šķēlīti, vienā gaļas šķēles malā liek pāris paprikas stienīšus, un pēc tam cieši sarullē.

Gatavos rullīšus liek uz karstas pannas cepties.

Rullīši jācep uz mazas liesmas, kad apgriež uz otru pusi, tad var pannai uzlikt vāku, lai izcepas gatavi līdz pašam viducim!

Pasniedz kā skaistu uzkodu ar dažādām mērcēm vai ar piedevām – kā pamatēdienu.

Iesūtīja: zane

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form