Foto: Shutterstock
Rudenīgi koši gaļas rullīši, ko vari pasniegt kā skaistu uzkodu ar dažādām mērcēm vai ar piedevām – kā pamatēdienu. Atdzesētus tos vari slīpi sagriezt uz pusēm un pasniegt kā auksto uzkodu.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

karbonāde vai kakla karbonāde paprika siers ķiploki garšvielas eļļa

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar garšvielām, kādas vien sirds kāro.

2

Papriku sagriež šauros, garos stienīšos, sieru sagriež plānās šķēlītēs, kas pēc izmēra nedaudz mazākas nekā gaļas šķēles, ķiploku sakapā.

3

Pēc tam uz katras šķēles uzkaisa ķiplokus, uzliek siera šķēlīti, vienā gaļas šķēles malā liek pāris paprikas stienīšus, un pēc tam cieši sarullē.

4

Gatavos rullīšus liek uz karstas pannas cepties.

5

Rullīši jācep uz mazas liesmas, kad apgriež uz otru pusi, tad var pannai uzlikt vāku, lai izcepas gatavi līdz pašam viducim!

Pasniedz kā skaistu uzkodu ar dažādām mērcēm vai ar piedevām – kā pamatēdienu.

Iesūtīja: zane

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!