Krāsnī ceptas bietes ar Fetas sieru un pesto
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Interesantu garšu meklētājiem jāizmēģina šī cepto biešu recepte no "Lido" šefpavāru krājumiem.

Izvēlas mazas vai vidējas bietes un vidēji lielus burkānus.

Nogriež zaļumus un galus, ja tie ir gari. Krāsni uzsilda līdz 200 C, dārzeņus nomazgā un nemizotus ietin folijā.

Liek krāsnī un cep 70 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, nomizo un griež aptuveni 0,5 cm biezās ripās.

Ņem kazas vai Fetas sieru, sagriež 0,5 cm biezos gabaliņos. Kārto uz galda šķīvja pamīšus – biete, siers, burkāns, siers.

Pēc izlikšanas ieteicams pārkaisīt ar zaļumiem un pārliet ar pesto mērci vai olīveļļu, kas sajaukta ar balzamiko.

Pasniedz kā uzkodu gan pie gaļas, gan veģetāriem ēdieniem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form