Krāsnī ceptas cūkgaļas karbonādes ar āboliem
Foto: Shutterstock
2.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g cūkgaļas karbonāde
cūkgaļas karbonāde
60 g
60 g sviests
sviests
2
2 āboli
āboli
2
2 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
4 ĒK
4 ĒK balzama etiķis
balzama etiķis
2 ĒK
2 ĒK medus
medus
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
rozmarīns
rozmarīns
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Svētku cepeša alternatīva - vienkārši pagatavojamas krāsnī ceptās cūkgaļas karbonādes ar karamelizētiem āboliem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkas fileju sagriež 2-2,5 cm biezās šķēlēs, apkaisa ar sāli un pipariem. Šķēles apcep sviestā zeltainas no abām pusēm, liek "pīlē" vai citā karstumizturīgā veidnē ar vāku.

    Sīpolus sagariež gredzenos un sviestā apcep zeltainus. Uz tās pašas pannas liek medu, pievieno balzāma etiķi un daiviņās sagrieztus ābolus.

    Nedaudz apcep un pannas saturu pievieno cūkgaļai.

    Pārlej visu ar saldo krējumu, pievieno rozmarīnu un sautē karbonādes līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī 30 minūtes.

    Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

    Iesūtīja: VecPoga

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form