55Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļas karbonāde10 šampinjoni sāls svaigi malti melnie pipari eļļa cepšanai2 sīpoli5 ķiploka daiviņas100 mlmajonēze100 gsiers1 liels tomāts timiāns
Sagatavošana
1
Gaļu griež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar sāli, pipariem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem.
2
Pannā sakarsētā eļļā apcep gaļas šķēles no abām pusēm. Tad apcep šķēlītēs sagrieztas sēnes.
3
Visu kārtām liek karstumizturīgā traukā: gaļa, sīpolu ripiņas, sēnes, smalki sakapāti ķiploki, tomāta šķēles, majonēze, timiāns, sarīvēts siers.
4
Kārtojumam uzliek vāku vai pārklāj to ar foliju un liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm. Cepšanas beigās noņem vāku, lai siers apbrūnētu.
5
Gaļa izdodas ļoti sulīga, garšo lieliski un pie majonēzes var "piešaut" kapātus zaļumus, graudu sinepes, tomātu mērci, pesto vai ko tik sirds kāro.
Iesūtīja: persija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit