Krāsnī ceptas karbonādes ar sēnēm, sieru un tomātiem
Foto: Shutterstock
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krāsnī gatavotas karbonādes būs īpaši sulīgas un gardas. Šī ēdiena gatavošanai vari izmantot ne vien cūkgaļu, bet arī vistas, tītara, liellopa vai teļa gaļas šķēlītes.

Gaļu griež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar sāli, pipariem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem.

Pannā sakarsētā eļļā apcep gaļas šķēles no abām pusēm. Tad apcep šķēlītēs sagrieztas sēnes.

Visu kārtām liek karstumizturīgā traukā: gaļa, sīpolu ripiņas, sēnes, smalki sakapāti ķiploki, tomāta šķēles, majonēze, timiāns, sarīvēts siers.

Kārtojumam uzliek vāku vai pārklāj to ar foliju un liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm. Cepšanas beigās noņem vāku, lai siers apbrūnētu.

Gaļa izdodas ļoti sulīga, garšo lieliski un pie majonēzes var "piešaut" kapātus zaļumus, graudu sinepes, tomātu mērci, pesto vai ko tik sirds kāro.

Iesūtīja: persija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form