Foto: Privātais arhīvs

"Šādi pagatavota gaļa vienmēr izdodas sulīga, mīksta un kūst uz mēles," apgalvo mūsu lasītājs Gatis,"Tasty" recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesakot krāsnī ceptu karbonāžu recepti.

50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 kgcūkgaļas kakla karbonāde pēc garšassāls un malti melnie pipari500 gsīpoli500 gsiers, labi kūstošs1 paciņa majonēzes

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Gaļu sagriež aptuveni 1 cm biezās šķēlēs un viegli izklapē.

3

Sīpolus sagriež pusapļos.

4

Gaļas šķēles vienu pie otras klāj uz plāts, pielūkojot, lai starp tām neveidotos šķirbiņas.

5

Pārkaisa gaļu ar sāli un pipariem.

6

Gaļu pārklāj ar sīpolu "segu".

7

Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

8

Virsū ber rīvētu sieru biezā slānī.

9

Visam pāri uzspiež majonēzes resti.

10

Cep gaļu aptuveni 30-35 minūtes.

Foto: Privātais arhīvs

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!