Krāsnī ceptas šampinjonu 'bumbiņas' ar malto gaļu un kārtīgu siera cepuri
Foto: DELFI
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ja svētku galdam vai vakariņām pēc grūtas dienas kārojas ko sātīgu, garšīgu, bet vienkārši pagatavojamu, krāsnī cepti šampinjoni būs laba alternatīva kotletēm. Es pildījumam ņēmu maltu cūkgaļas karbonādi, bet lieliski derēs arī saldētavā aizķērusies medījuma gaļa. Savukārt veģetārieši var iztikt pavisam bez gaļas un pildījumam izmantot ar sīpoliem saceptas sēnes un sieru.

Šampinjoniem izgriež kātiņus (nemet tos ārā, vēl noderēs) un noņem "svārciņus".

Cepešpannu ieziež ar eļļu un izkārto uz tās sēņu cepurītes. Liek pannu līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

Kamēr cepurītes "apžāvējas", uz pannas eļļā apcep sagrieztus sēņu kātiņus, sīpolus un malto gaļu. Pieber šķipsniņu sāls un piparu.

Bļodiņā sarīvē sieru, pievieno majonēzi un olu. Visu sajauc.

Izņem no krāsns sēnes, un katrā cepurītē ieliek nedaudz sagrieztu ķiploku, karoti apceptās maltās gaļas un virsū kārtīgu karoti siera masas.

Cep 20 minūtes, kamēr siers kļuvis zeltains.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form