Krāsnī ceptas tīģergarneles ar sezonas dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
10 gab.
10 gab. jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
3 gab.
3 gab. burkāni
burkāni
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
 
kabacis
kabacis
 
tīģergarneles
tīģergarneles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri, krāsaini, garšīgi un vienkārši - tā raksta gardo vakariņu autore Līva Immermane.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jaunos kartupeļus nomazgā, tiem noberž miziņu. Sagriež tos palielos gabalos. Apbārsta ar čili pulveri. Jaunos burkānus nomizo, sagriež un apbārsta ar kariju.

    Tomātus un kabačus sagriež ripiņās un apbārsta ar zaļo garšaugu maisījumu. Atkausētajām garnelēm uzbārsta smalki sagrieztus ķiplokus, maltus piparus un sāli.

    Kārto visu rindiņās, apslaka ar eļļu un cep sakarsētā krāsnī (200 grādi) apmēram pusstundu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form