Krāsnī ceptas tīģergarneles ar sezonas dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātri, krāsaini, garšīgi un vienkārši - tā raksta gardo vakariņu autore Līva Immermane.

Jaunos kartupeļus nomazgā, tiem noberž miziņu. Sagriež tos palielos gabalos. Apbārsta ar čili pulveri. Jaunos burkānus nomizo, sagriež un apbārsta ar kariju.

Tomātus un kabačus sagriež ripiņās un apbārsta ar zaļo garšaugu maisījumu. Atkausētajām garnelēm uzbārsta smalki sagrieztus ķiplokus, maltus piparus un sāli.

Kārto visu rindiņās, apslaka ar eļļu un cep sakarsētā krāsnī (200 grādi) apmēram pusstundu.

Iesūtījusi: Līva Immermane

Lai labi garšo!

Comment Form