Krāsnī ceptas vistas gaļas kotletes ar brokoļu un puķkāpostu-siera cepurīti
Foto: Privātais arhīvs
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vistas maltā gaļa
vistas maltā gaļa
1 gab.
1 gab. sīpols (sarīvēts)
sīpols (sarīvēts)
1 gab.
1 gab. burkāns (sarīvēts)
burkāns (sarīvēts)
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
Cepurītēm:
1 sauja
1 sauja ziedkāposti
ziedkāposti
1 sauja
1 sauja brokoļi
brokoļi
2 saujas
2 saujas sarīvēts siers
sarīvēts siers
2 gab.
2 gab. olas
olas
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai taptu gardas un sulīgas kotletes, nav jāstāv pie plīts – uztici darbiņu cepeškrāsnij. Gardu vistas kotlešu, kuras paslēptas zem brokoļu un ziedkāpostu jeb puķkāpostu cepurītes, iesaka Inga Bogdanova "Facebook" grupā "Latvieši UK Gatavo". Inga iesaka kotletes baudīt kopā ar turku zirņu kariju un rīsiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samīca gaļu ar sarīvētu sīpolu un sarīvētu burkānu, pievieno saspiestu ķiploku, sāli un piparus pēc garšas. Veido kotletes un kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.

    Pa pamatīgai saujai svaigu puķkāpostu un brokoļu sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sieru un olas, visu samaisa. Masu ar karoti kārto uz kotletēm.

    Cepešpannu liek cepeškrāsnī un cep 30–40 minūtes 180 grādos.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form