Foto: Privātais arhīvs

Lai taptu gardas un sulīgas kotletes, nav jāstāv pie plīts – uztici darbiņu cepeškrāsnij. Gardu vistas kotlešu, kuras paslēptas zem brokoļu un ziedkāpostu jeb puķkāpostu cepurītes, iesaka Inga Bogdanova "Facebook" grupā "Latvieši UK Gatavo". Inga iesaka kotletes baudīt kopā ar turku zirņu kariju un rīsiem.

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gvistas maltā gaļa1 gab.sīpols (sarīvēts)1 gab.burkāns (sarīvēts)1 gab.ķiploka daiviņa pēc garšassāls pēc garšaspipari1 saujaziedkāposti1 saujabrokoļi2 saujassarīvēts siers2 gab.olas

Sagatavošana

1

Samīca gaļu ar sarīvētu sīpolu un sarīvētu burkānu, pievieno saspiestu ķiploku, sāli un piparus pēc garšas. Veido kotletes un kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.

2

Pa pamatīgai saujai svaigu puķkāpostu un brokoļu sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sieru un olas, visu samaisa. Masu ar karoti kārto uz kotletēm.

3

Cepešpannu liek cepeškrāsnī un cep 30–40 minūtes 180 grādos.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!