Cepti baklažāni
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
baklažāns
baklažāns
 
paprika
paprika
 
krēmsiers
krēmsiers
pēc garšas
pēc garšas balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
pēc garšas
pēc garšas Vidusjūras garšvielu maisījums
Vidusjūras garšvielu maisījums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
spināti
spināti
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gards un vienkāršs dārzeņu ēdiens vakariņām – krāsnī ceptas baklažāna ripiņas ar papriku un spinātiem. Sāta sajūtu maltītei piešķirs slepenā sastāvdaļa – krēmsiers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pirms gatavošanas baklažānu sagriež ripiņās un trīs stundas izmērcē sālsūdenī, lai tas nebūtu rūgts. Pēc tam nosusina.

    Papriku sagriež palielos gabaliņos. Dārzeņus liek lielā traukā un sajauc ar krēmsieru, balzamiko etiķi, Vidusjūras garšvielām un sāli. Pārliek cepamtraukā.

    Liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 180°C, un cep 35 minūtes. Kad šis laiks pagājis, dārzeņiem pievieno arī spinātu lapiņas un turpina cept krāsnī vēl piecas minūtes.

    Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo!

    Iesūtīja: Marianna

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form