7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāns paprika krēmsiers pēc garšasbalzamiko etiķis pēc garšasVidusjūras garšvielu maisījums pēc garšassāls spināti
Sagatavošana
1
Pirms gatavošanas baklažānu sagriež ripiņās un trīs stundas izmērcē sālsūdenī, lai tas nebūtu rūgts. Pēc tam nosusina.
2
Papriku sagriež palielos gabaliņos. Dārzeņus liek lielā traukā un sajauc ar krēmsieru, balzamiko etiķi, Vidusjūras garšvielām un sāli. Pārliek cepamtraukā.
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo!
Iesūtīja: Marianna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit