Cepti baklažāni
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gards un vienkāršs dārzeņu ēdiens vakariņām – krāsnī ceptas baklažāna ripiņas ar papriku un spinātiem. Sāta sajūtu maltītei piešķirs slepenā sastāvdaļa – krēmsiers.

Pirms gatavošanas baklažānu sagriež ripiņās un trīs stundas izmērcē sālsūdenī, lai tas nebūtu rūgts. Pēc tam nosusina.

Papriku sagriež palielos gabaliņos. Dārzeņus liek lielā traukā un sajauc ar krēmsieru, balzamiko etiķi, Vidusjūras garšvielām un sāli. Pārliek cepamtraukā.

Liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 180°C, un cep 35 minūtes. Kad šis laiks pagājis, dārzeņiem pievieno arī spinātu lapiņas un turpina cept krāsnī vēl piecas minūtes. Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas. Lai labi garšo!

Iesūtīja: Marianna

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form