Krāsnī cepti bumbieri ar riekstiem
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Cepeškrāsnī pagatavoti bumbieri ar riekstiem un ingveru.

Bumbierus nomizo, izgriež serdes. Sajauc medu, riekstus un ingveru. Piepilda ar sagatavoto maisījumu bumbierus un liek cepešpannā.

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī ~ 15 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form