Foto: Shutterstock
Kartupeļi ar ķiplokiem derēs gan mājiniekiem, gan piedevām viesus gaidot.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi2 ķiploka daiviņas sāls garšvielas zaļumi eļļa

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, salmiņos vai kubiņos. Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar nedaudz ūdens.

2

Kartupeļus izliek uz cepamās veidnes, kurā nedaudz ielieta eļļa. Uzkaisa sāli, garšvielas un pārlej ķiplokus.

3

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C līdz zeltainai garoziņai. Gatavus kartupeļus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Anna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!