Krāsnī cepti kartupeļi grieķu gaumē
Foto: Veronika Ļevša
4.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kartupeļi
kartupeļi
1 TK
1 TK citrona miziņa
citrona miziņa
1 TK
1 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK "Anniņas" dārzeņu garšviela bez sāls
"Anniņas" dārzeņu garšviela bez sāls
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grieķu nacionālā virtuve
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Kad parastie kartupeļi jau ir apnikuši, pagatavo zeltainus krāsnī ceptus kartupelīšus grieķu gaumē. Interesantu un vienkāršu recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež daļās.

    Palielā bļodā liek garšvielas, sakapātu vai sarīvētu ķiploku un rīvētu citrona miziņu.

    Krāsnī cepti kartupeļi grieķu gaumē
    Foto: Veronika Ļevša

    Pievieno eļļu un visu labi sajauc. Iemaisa sagrieztos kartupeļus.

    Krāsnī cepti kartupeļi grieķu gaumē
    Foto: Veronika Ļevša

    Kartupeļus ber karstumizturīgā traukā un cep 40 minūtes, līdz tie ir kārdinoši zeltaini.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form