Kad parastie kartupeļi jau ir apnikuši, pagatavo zeltainus krāsnī ceptus kartupelīšus grieķu gaumē. Interesantu un vienkāršu recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi1 TKcitrona miziņa1 TKpaprikas pulveris1 šķipsnasāls1 ĒK"Anniņas" dārzeņu garšviela bez sāls3 ķiploka daiviņas4 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež daļās.

3

Palielā bļodā liek garšvielas, sakapātu vai sarīvētu ķiploku un rīvētu citrona miziņu.

4

Pievieno eļļu un visu labi sajauc. Iemaisa sagrieztos kartupeļus.

5

Kartupeļus ber karstumizturīgā traukā un cep 40 minūtes, līdz tie ir kārdinoši zeltaini.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!