Krāsnī cepti sāļie groziņi ar siera un majonēzes 'cepurītēm'
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Nav laika svētkos cept pīrādziņus? Pārsteidz viesus ar krāsnī ceptiem sāļajiem groziņiem, kas pildīti ar apceptu bekonu, sēnēm un greznoti ar kārdinošu, zeltainu siera un majonēzes "cepurīti". Tie paši kusīs uz mēles! Sastāvdaļu daudzumu variē, ņemot vērā groziņu lielumu un skaitu.

Sarīvē sieru, samaisa ar majonēzi.

Sēnes un sīpolus sasmalcina (daudz ātrāk to paveiksi, izmantojot virtuves kombainu). Bekonu sagriež kubiņos. Var bekonu aizstāt ar kūpinātu šķiņķi, sasmalcinātu vistas girosu, malto gaļu vai veikalos nopērkamo pīrādziņu speķi, kas ir jau sasmalcināts.

Bekonu ber sakarsētā pannā un maisot apcep pāris minūtes. Tad pievieno sīpolus un cep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi, tad ber klāt sēnes, pievieno sāli, piparus un cep vēl pāris minūtes.

Sakarsē krāsni (ja ir, tad izmanto grila režīmu). Ar karotīti liek pildījumu groziņos, virsū liek karotīti siera masas.

Liek krāsnī un cep, līdz siers izkusis un kļuvis skaisti zeltains.

Lai labi garšo!

Comment Form