Krāsnī cepti sāļie groziņi ar siera un majonēzes 'cepurītēm'
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sāļie mīklas groziņi
sāļie mīklas groziņi
 
bekons vai cauraudzītis
bekons vai cauraudzītis
 
sīpols
sīpols
 
sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
sēnes
sēnes
 
majonēze
majonēze
 
siers
siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Nav laika svētkos cept pīrādziņus? Pārsteidz viesus ar krāsnī ceptiem sāļajiem groziņiem, kas pildīti ar apceptu bekonu, sēnēm un greznoti ar kārdinošu, zeltainu siera un majonēzes "cepurīti". Tie paši kusīs uz mēles! Sastāvdaļu daudzumu variē, ņemot vērā groziņu lielumu un skaitu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sarīvē sieru, samaisa ar majonēzi.

    Sēnes un sīpolus sasmalcina (daudz ātrāk to paveiksi, izmantojot virtuves kombainu). Bekonu sagriež kubiņos. Var bekonu aizstāt ar kūpinātu šķiņķi, sasmalcinātu vistas girosu, malto gaļu vai veikalos nopērkamo pīrādziņu speķi, kas ir jau sasmalcināts.

    Bekonu ber sakarsētā pannā un maisot apcep pāris minūtes. Tad pievieno sīpolus un cep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi, tad ber klāt sēnes, pievieno sāli, piparus un cep vēl pāris minūtes.

    Sakarsē krāsni (ja ir, tad izmanto grila režīmu). Ar karotīti liek pildījumu groziņos, virsū liek karotīti siera masas.

    Liek krāsnī un cep, līdz siers izkusis un kļuvis skaisti zeltains.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form