Krāsnī cepti ziemas dārzeņi dažādās nokrāsās ar medu, ingveru un rozmarīnu
Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
2.3750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krāsaini krāsnī cepti ziemas dārzeņi ar ingvera un rozmarīna aromātu būs skaists un garšīgs svētku galda akcents. Šī vienkārši pagatavojamā piedeva lieliski papildinās jebkuru cepeti.

Dārzeņus nomizo, sagriež aptuveni vienāda lieluma, bet ne pārāk sīkos gabalos. Ķiplokus nemizo, daiviņām tikai apgriež augšējos galiņus.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Gatavo marinādi. Liek visas sastāvdaļas aizvākojamā burciņā un sakrata, līdz iegūta viendabīgas konsistences marināde.

Visus dārzeņus liek uz plāts, pārlej ar marinādi, apmaisa ar rokām, līdz marināde pārklāj katru šķēlīti un daiviņu.

Pārkaisa dārzeņus ar sāli, pa starpām liek rozmarīna zariņus. Liek cepties uz 25-30 minūtēm ventilatora režīmā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form