Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī pagatavots burgers ar dārzeņiem - veselīgāka burgera versija.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gmaltā gaļa (jaukta)200 gvistas maltā gaļa rīvmaize zaļumi sāls malti melnie pipari ķiploks olīveļļa1 gab.parrika (zaļa vai Bulgāru pipars)1 gab.burkāns gsiers

Sagatavošana

1

Malto gaļu sajaukt. Pievieno sāli, piparus, 1 daiviņu sasmalcināt ķiploka, ~ ½ glāzi rīvmaizi, smalki sagrieztus zaļumus un samīca viendabīgā mīklā.

2

No masas veido apaļus burgerus un kārto uz cepamās veidnes. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 190*C 20 minūtes.

3

Kamēr burgeri cepas, burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves un kopā ar salmiņos sagrieztu zaļo piparu sautē olīveļļā. Pievieno sāli.

4

Sautētos dārzeņus liek uz burgera. Bagātīgi pārkaisa rīvētu sieru un turpina cept līdz gatavs.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!