60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gmaltā gaļa (jaukta)200 gvistas maltā gaļa rīvmaize zaļumi sāls malti melnie pipari ķiploks olīveļļa1 gab.parrika (zaļa vai Bulgāru pipars)1 gab.burkāns gsiers
Sagatavošana
1
Malto gaļu sajaukt. Pievieno sāli, piparus, 1 daiviņu sasmalcināt ķiploka, ~ ½ glāzi rīvmaizi, smalki sagrieztus zaļumus un samīca viendabīgā mīklā.
2
No masas veido apaļus burgerus un kārto uz cepamās veidnes. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 190*C 20 minūtes.
3
Kamēr burgeri cepas, burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves un kopā ar salmiņos sagrieztu zaļo piparu sautē olīveļļā. Pievieno sāli.
4
Sautētos dārzeņus liek uz burgera. Bagātīgi pārkaisa rīvētu sieru un turpina cept līdz gatavs.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit