Cepts lasis ar pesto un kartupeļiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 6
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK pesto
pesto
1 ĒK
1 ĒK krēmsiers
krēmsiers
3 ĒK
3 ĒK gaišā rīvmaize
gaišā rīvmaize
2
2 palieli laša filejas gabaliņi
palieli laša filejas gabaliņi
Pasniegšanai:
 
vārīti kartupeļi (ja pieejami, jaunie)
vārīti kartupeļi (ja pieejami, jaunie)
 
salātlapas
salātlapas
 
pesto
pesto
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Cepeškrāsnī pagatavots lasis ar gardu pesto un rīvmaizes "cepurīti". Zivs gabaliņus pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

    Bļodiņā ieliek pesto (to var pagatavot pēc šīs receptes), pievieno krēmsieru un samaisa sastāvdaļas. Pēc tam masā iemaisa arī rīvmaizi.

    Uz cepamās pannas uzliek laša filejas. Tās apsmērē ar pesto un rīvmaizes masu, lai veidotos glazūra.

    Lasi liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes, līdz lasis mīksts un gatavs.

    Pasniedz, kamēr lasis vēl karsts, ar kartupeļiem un lapu salātiem, pa virsu uzziežot vēl mazliet pesto.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form