Cepts lasis ar pesto un kartupeļiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.5000 4
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī pagatavots lasis ar gardu pesto un rīvmaizes "cepurīti". Zivs gabaliņus pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Bļodiņā ieliek pesto (to var pagatavot pēc šīs receptes), pievieno krēmsieru un samaisa sastāvdaļas. Pēc tam masā iemaisa arī rīvmaizi.

Uz cepamās pannas uzliek laša filejas. Tās apsmērē ar pesto un rīvmaizes masu, lai veidotos glazūra.

Lasi liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes, līdz lasis mīksts un gatavs.

Pasniedz, kamēr lasis vēl karsts, ar kartupeļiem un lapu salātiem, pa virsu uzziežot vēl mazliet pesto.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form