60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgsviesta ķirbis1 liels sīpols4 ķiploka daiviņas pāris salvijas lapas un zariņi2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari
Sagatavošana
1
Sviesta ķirbi attīra no sēklām un sagriež vidēji lielos gabalos.
2
Sīpolu nomizo un sagriež daiviņās.
3
Visu liek vidēji lielā cepamtraukā, pievieno veselas, nemizotas ķiploka daiviņas un salvijas lapas. Pārslaka ar eļļu, visu samaisa un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200 grādos aptuveni 40 - 60 minūtes.
Pasniedz tūlīt kā piedevu gaļas ēdieniem vai kā pamatēdienu - kopā ar svaigiem salātiem. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit