Krāsnī cepts sviesta ķirbis ar ķiplokiem un salviju
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viegls un sātīgs pamatēdiens vai piedeva pie gaļas ēdieniem - krāsnī cepts sviesta ķirbis, kuru papildina sīpolu daiviņas un ķiploka asumiņš.

Sviesta ķirbi attīra no sēklām un sagriež vidēji lielos gabalos.

Sīpolu nomizo un sagriež daiviņās.

Visu liek vidēji lielā cepamtraukā, pievieno veselas, nemizotas ķiploka daiviņas un salvijas lapas. Pārslaka ar eļļu, visu samaisa un pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200 grādos aptuveni 40 - 60 minūtes.

Pasniedz tūlīt kā piedevu gaļas ēdieniem vai kā pamatēdienu - kopā ar svaigiem salātiem. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form