Tostermaizes ar āboliem un saldējumu
Foto: Kitija Jurcika
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Arī vienkāršas maizītes var padarīt saldas – atliek vien tās apbērt ar drumstalām, krāsnī ceptiem āboliem un gardu vaniļas saldējumu. Brīdinām – jāēd ātri, kamēr saldējums nav izkusis! Ar interesanto recepti dalās Anna Panna, viena no raidījuma "Gatavo 3" kulinārēm.

Jāņem vērā: ar produktu daudzumu variē pēc nepieciešamības.

Krāsni sakarsē 180 grādus karstu.

Ābolus sagriez vienādās daiviņās, apber ar kanēli un liec cepties krāsnī 20 minūtes.

Tikmēr pagatavo drumstalas – 1 daļu cukura sajauc ar 2 daļām miltu un 1,5 daļām sviesta. Samīci līdz izveidojušās drumstalas. Liec cepties krāsnī līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

Maizīti mazliet apgrauzdē. Tad liec uz tās ceptos ābolus, vaniļas saldējumu un pārkaisi ar drumstaliņām.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form