Cepeškrāsnī cepti kraukšķīgi kartupeļi
Foto: Santa Maria
4.0000 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kartupeļi
kartupeļi
75 g
75 g sviests
sviests
1
1 salmiņos sagriezts sīpols
salmiņos sagriezts sīpols
1 ĒK
1 ĒK Santa Maria piedeva vārītiem kartupeļiem
Santa Maria piedeva vārītiem kartupeļiem
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Kartupeļu sacepumi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Plānās cepto kartupeļu šķēlītes būs lieliska piedeva dažādiem gaļas vai zivju ēdieniem - tiem, kuriem patīk kreptīgākas maltītes. Tajā pašā laikā sacepums ir tik sātīgs, ka to var ēst arī kā pamatēdienu - ar skābo krējumu un svaigiem dārzeņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180ºC temperatūrai.

    Sagriež kartupeļus, cik vien plāni iespējams, un rūpīgi izkārto cepamajā formā. Ik pēc 3-4 kartupeļu šķēlēm liek nedaudz sīpolu. Izkausē sviestu un vienmērīgi pārlej pāri kartupeļiem.

    Pārkaisa ēdienu ar garšvielu maisījumu vārītiem kartupeļiem.

    Gatavo cepeškrāsnī 30-40 minūtes, atkarībā no kartupeļu šķēlīšu biezuma.

    Pasniedz ar skābo krējumu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form