
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g aprikozes
aprikozes1 TK
1 TK mandeļu esence
mandeļu esence200 g
200 g kukurūzas pārslas
kukurūzas pārslas2 ĒK
2 ĒK rozīnes
rozīnes200 g
200 g marcipāna masa vai marcipāna batoniņi
marcipāna masa vai marcipāna batoniņi150 g
150 g tumšā šokolāde
tumšā šokolādeKraukšķīgās aprikozu marcipāna konfektes ar šokolādes glazūru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Aprikozes izmērcē karstā ūdenī un sīki sagriež. Pievieno liķieri(8 ĒK "Amaretto" liķiera) vai mandeļu esenci, kukurūzas pārslas un marcipānu.
No iegūtās masas izveido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas un iemērc karsta ūdens peldē izkausētā šokolādē. Novieto ledusskapī.
Iesūtīja: "Rimi" Mīlestības receptes
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.