Foto: Shutterstock
Kraukšķīgās aprikozu marcipāna konfektes ar šokolādes glazūru.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gaprikozes1 TKmandeļu esence200 gkukurūzas pārslas2 ĒKrozīnes200 gmarcipāna masa vai marcipāna batoniņi150 gtumšā šokolāde

Sagatavošana

1

Aprikozes izmērcē karstā ūdenī un sīki sagriež. Pievieno liķieri(8 ĒK "Amaretto" liķiera) vai mandeļu esenci, kukurūzas pārslas un marcipānu.

2

No iegūtās masas izveido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas un iemērc karsta ūdens peldē izkausētā šokolādē. Novieto ledusskapī.

Iesūtīja: "Rimi" Mīlestības receptes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!