Karstmaizes ar salami
Foto: Vida Press
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
ciabata
ciabata
4 TK
4 TK harisa pasta (garšvielu maisījums)
harisa pasta (garšvielu maisījums)
4 ĒK
4 ĒK tomātu mērce vai pasta
tomātu mērce vai pasta
4-6
4-6 ripiņās sagriezti sīpolloki
ripiņās sagriezti sīpolloki
170 g
170 g marinēti artišoki
marinēti artišoki
110 g
110 g salami desa
salami desa
2 TK
2 TK fenheļa sēklas
fenheļa sēklas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Dienās, kad negribas pavadīt ilgu laiku virtuvē maltītes pagatavošanai, bet tomēr kārojas kas neparasts, pagatavo šīs sātīgās čabatas uzkodas, kas lieliski remdēs vakara izsalkumu.

    Pagatavošana:

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Sagriež maizi šķēlēs.

    Nelielā bļodiņā sajauc harisa pastu ar tomātu mērci. (Harisa pastu var atrast lielveikalos, eksotisko garšvielu plauktos. To var aizstāt ar čili mērci.)

    Katru maizes šķēli pārziež ar sagatavoto mērci.

    Izklāj cepamo plāti ar cepamo papīru un izkārto uz tās apsmērētās maizes šķēles.

    Pārkaisa maizi ar lokiem, izkārto sagrieztus artišoku gabaliņus, salami šķēles un pārkaisa ar fenheļa sēklām. Lai maizes būtu sulīgākas, apslaka tās ar eļļu, kurā uzglabājās artišoki.

    Cep aptuveni 15-20 minūtes.

    Pasniedz ar rukolu vai svaigiem salātiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form