Kraukšķīgas kartupeļu daiviņas
Foto: Virtuvē ar Unu
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
Kartupeļi
Kartupeļi
 
Eļļa
Eļļa
 
Cūku tauki
Cūku tauki
 
Kartupeļu ciete
Kartupeļu ciete
pēc garšas
pēc garšas Sāls
Sāls
pēc garšas
pēc garšas Garšvielas un garšaugi
Garšvielas un garšaugi
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ja parasti vārīti vai cepti kartupeļi ir jau līdz brošai, tad tie jāpagatavo citos veidos. Zeltaini un kraukšķīgi kartupeļi būs lieliska alternatīva, turklāt tie lieliski smeķēs ar kādu mērcīti. Recepti iesaka kulinārā bloga saimniece Una no "Virtuvē ar Unu".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Plīti uzliek karsēties uz 180 grādiem.

    Nomizo kartupeļus – sagriež sev vēlamā lielumā. Uz papīra dvieļa tos labi nosusina, jo, ja tie būs mitri, tie sutināsies, nevis cepsies.

    Kartupeļus apvārta kartupeļu cietē.

    Cepampannu izklāj ar cepamo papīru, ieej tajā eļļu un ieliek pāris kubiciņus cūku taukus. Pannu ieliek uz pāris minūtēm cepeškrāsnī. Pannu izņem, ber virsū sagatavotos kartupeļus.

    Kartupeļus liek cepties vismaz 15 minūtes. Izņem no krāsns, kartupeļus apgriež uz otru pusi un atkal cep. Ja nepieciešams, tad tā dara vēlreiz.

    Kad kartupeļi ir gatavi, tos pārber ar sāli un garšaugiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Cepti kartupeļi Brokastis Launags Pusdienas Vakariņas Cepeškrāsns Cepšana Eļļa Garšvielas un garšaugi Kartupeļi Sāls Kartupeļu ēdieni Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form