Cepeškrāsnī ceptas kartupeļu pankūkas jeb rosti
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g lieli kartupeļi
lieli kartupeļi
3 ĒK
3 ĒK augu eļļa vai olīveļļa
augu eļļa vai olīveļļa
200 g
200 g bekona šķēles
bekona šķēles
200 g
200 g saldēti zirnīši
saldēti zirnīši
100 g
100 g spināti
spināti
4
4 olas
olas
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Šajā ēdienā ir daudzu iecienītu produktu apvienojums – kartupeļi, olas un gaļa, turklāt šo veiksmīgo kombināciju papildina arī sulīgi zirnīši un spināti, kas ēdienam piešķir svaigumu un pavasarīgu nokrāsu. Viegli pagatavojami, garšīgi un pats galvenais – sātīgi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms kartupeļus ar visu mizu uzvāra sālsūdenī, bet pēc tam atdzesē tos zem vēsa tekoša ūdens.

    Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

    Kartupeļus nomizo un un rīvē tos uzreiz uz ar cepamo papīru izklātas plāts, veidojot apaļas pankūciņas. Apslaka sarīvētos kartupeļus ar eļļu un liek cepties uz 15 minūtēm. Tad pārliek pār kartupeļiem bekona šķēles un cep vēl 15 minūtes, līdz kartupeļu masa un bekons kļuvis kraukšķīgs un zeltaini brūns.

    Sakarsē pannā ar tējkaroti eļļas, pievieno zaļos zirnīšus un cep piecas minūtes. Tad pievieno spinātus un cep vēl pāris minūtes, līdz tie ir saplakuši.

    Citā pannā sakarsē nedaudz eļļas un izcep olu vai olu kulteni pēc izvēles.

    Kartupeļus un kraukšķīgo bekonu pasniedz ar zirnīšiem un cepto olu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form