Foto: Shutterstock
Klasiskā mīkla plānajām, kraukšķīgajām vafelēm.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 gab.olas1 glāzecukurs1 glāzemilti100 gsviests vai margarīns vaniļas cukurs50 gūdens

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru un vanilīna cukuru.

2

Sviestu vai margarīnu izkausē.

3

Karstā sviestā iemaisa miltus un tad olu un cukuru maisījumu. Pievieno ūdeni.

4

Mīkla gatava cepšanai.

5

Piebildīšu, ja grib likt pildījumu, vafeles nekad nebūs kraukšķīgas.

6

Kad uzlej uz pannas otrs vāks jāpiespiež, lai mīkla ātrāk izplūst pa karsto pannu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!