Rīsu pārslu, šokolādes un kausēta zefīra bumbiņas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.3333 12
25 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
180 g
180 g maršmelovi jeb zefīri
maršmelovi jeb zefīri
50 g
50 g sviests
sviests
200 g
200 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
125 g
125 g rīsu brokastu pārslas (piemēram, "Choco Crispies")
rīsu brokastu pārslas (piemēram, "Choco Crispies")
Piederumi:
 
dēlītis vai paplāte, noklāta ar cepamo papīru
dēlītis vai paplāte, noklāta ar cepamo papīru
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Salds un kraukšķīgs našķis, kura pagatavošanai vajadzīgas vien četras sastāvdaļas, un mazliet roku veiklības. No Izkausētiem gaisīgajiem zefīriem jeb maršmeloviem un mazliet kraukšķīgu brokastu pārslu sanāks gardas šokolādes bumbiņas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maršmelovus ber nelielā katliņā un pievieno sviestu. Ja maršmelovi ir lieli, tos var sagriezt sīkākos gabaliņos.

    Uz lēnas uguns maršmelovus un sviestu izkausē. Paralēli karstā ūdens peldē izkausē arī tumšo šokolādi.

    Pēc tam ņem nost no plīts katliņu un iemaisa izkausēto zefīru masā šokolādi. Pieber klāt arī rīsu brokastu pārslas, un visu kārtīgi apmaisa.

    Saldajai masai ļauj nedaudz atdzist. Pēc tam sataisa no masas nelielas bumbiņas un liek uz cepamā papīra, ļaujot sastingt.

    Ātrākai gardumu baudīšanai, šokolādes bumbiņas var ielikt ledusskapī.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form