Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Salds un kraukšķīgs našķis, kura pagatavošanai vajadzīgas vien četras sastāvdaļas, un mazliet roku veiklības. No Izkausētiem gaisīgajiem zefīriem jeb maršmeloviem un mazliet kraukšķīgu brokastu pārslu sanāks gardas šokolādes bumbiņas.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 25
180 gmaršmelovi jeb zefīri50 gsviests200 gtumšā šokolāde125 grīsu brokastu pārslas (piemēram, "Choco Crispies") PIEDERUMI: dēlītis vai paplāte, noklāta ar cepamo papīru

Sagatavošana

1

Maršmelovus ber nelielā katliņā un pievieno sviestu. Ja maršmelovi ir lieli, tos var sagriezt sīkākos gabaliņos.

2

Uz lēnas uguns maršmelovus un sviestu izkausē. Paralēli karstā ūdens peldē izkausē arī tumšo šokolādi.

3

Pēc tam ņem nost no plīts katliņu un iemaisa izkausēto zefīru masā šokolādi. Pieber klāt arī rīsu brokastu pārslas, un visu kārtīgi apmaisa.

4

Saldajai masai ļauj nedaudz atdzist. Pēc tam sataisa no masas nelielas bumbiņas un liek uz cepamā papīra, ļaujot sastingt.

5

Ātrākai gardumu baudīšanai, šokolādes bumbiņas var ielikt ledusskapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!