Kraukšķīgās vaniļas vafeles
Foto: Shutterstock
3.6400 25
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kraukšķīgās vaniļas vafeles - gardas tāpat, bet pēc vēlmes var pildīt ar to, kas pašam tīk.

Saputo margarīnu, pievieno cukuru. Sakuļ olas baltumus, tad pievieno dzeltenumus un vaniļas pāksts sēkliņas vai vaniļas esenci pēc garšas.

Apvieno abas masas, pieliek klāt miltus, sodu un šķidrumu (piens, krējums, ūdens), pievieno olas baltumus un visu samaisa.

Cep, ja par biezu, pielej ūdeni mīklai, mēģina, kamēr ideāli kraukšķīgas vafeles. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: ixis

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form