Kraukšķīgās 'zaķaustiņas'
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkāršs našķis, kura pagatavošanai nepieciešamas vien trīs pamatsastāvdaļas: milti, piens un piciņa sviesta. Recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova.

Bļodā ieber izsijātus miltus, pielej klāt izkausētu sviestu, pienu un pievieno šķipsnu sāls.

Visu izmīca apmēram 5 minūtes.

Pannā uzkarsē eļlu – tik daudz, lai cepoties mīklas "zaķaustiņas" tajā brīvi peldētu.

Mīklu plānā kārtā izrullē, sagriež rombiņos un cep verdošā eļļā.

"Zaķaustiņas" cepšanas laikā pannā pašas apgriežas riņķī, tāpēc tām brīvi jāpeld eļļā.

Izceptas tās liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.

Kad "zaķaustiņas" atdzisušas, tās pārkaisa ar pūdercukuru un kraukšķina nost!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form