Foto: Shutterstock
Ikdienāai un svētkiem - kraukšķīgie auzu pārslu cepumi.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
200 gmargarīns vai sviests0.75 glāzecukurs1 gab.citrona miziņa4 gab.olas4 glāzesauzu pārslas (der arī četrgraudu un citas)4 ĒKmilti

Sagatavošana

1

Margarīnu sagriež gabaliņos un izkausē.

2

Pievieno cukuru un samaisa. Pierīvē citrona miziņu. Piesit olas un samaisa. Auzu pārslas izcilā ar miltiem un ieber mīklā. Ļoti labi visu izmaisa.

3

Ar tējkaroti mīklu liek uz ietaukotas cepamās veidnes. Cepumus liek līdz 170 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

4

Cep, līdz maliņas ir apcepušās. Karstus noņem no cepamās plāts un pasniedz.

5

Cepumi ir kraukšķīgi, bet ja cepumus uzglabā ilgākam laikam, tad tos vajag ielikt traukā ar vāciņu, jo, uz galda stāvot, tie nākošajā dienā savu kraukšķīgumu būs zaudējuši.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!