Kraukšķīgie kanēļa un ingvera cepumi
Foto: Vida Press
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kur Ziemassvētki, tur kanēlis! Lai mājās ienestu svētkiem atbilstošu aromātu, jāļaujas eksperimentiem virtuvē, un kāpēc gan nepagatavot gardus kanēļa cepumiņus, kas būs izcils kompanjons vakara tējai.

Bļodā iesijā miltus, cieti, cepamo pulveri, garšvielas un kakao pulveri.

Paralēli lielā bļodā sakuļ sviestu ar cukuru, pievieno olu un cukura sīrupu. Lēnām piemaisa klāt miltus ar garšvielām, līdz izveidojas viendabīga mīkla.

Mīklu sadala 2 daļās. Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem. Uz divām cepešpannām izklāj cepamo papīru.

Uz darba virsmas izber miltus. Izrullē mīklu un ar formiņām izspiež cepumus. Cep aptuveni 8-10 minūtes.

Izņem no krāsns un dekorē.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form