
Ziemas krājumiem gardie Latgales salāti ar graudu sinepēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ripiņās sagrieztus gurķus sajauc ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pievieno garšvielas (izņemot eļļu). Atstāj uz 12 stundām ievilkties.
Graudu sinepes var aizstāt ar 3-4 ĒK sinepju sēklu.
Liek burkās, pārpalikušo sulu izkāš, lej burkās,pasterizē 80*C.
Pēc karsēšanas katrā burkā ielej pa ēdamkarotei eļļas, aizvāko.
Iesūtīja: dafne26
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.